dortcocuklu3 Kızlar deneyip sonuç alan oldu mu gerçekten squat büyütür mü. Gobegim kalçama göre biraz daha yağlı duruyor onu geçtim ama kalçamın daha geniş kalkık olmasını istiyorum kısacası büyük g*t istiyorum 😂 mümkün mü ya hangisini önerirsiniz
patlakprezervatif dortcocuklu3 evet düzenli squat taş gibi popo yapıyor. Dikleştiriyor hem büyütüyor 😊
beybitolat dortcocuklu3 bacaklarıda aşırı güzel sıkılaştırıyor ve evet taş gibi popo yapıyor. Ama düzenli yapın
hemshireanne dortcocuklu3 evet büyütüyor. Normal oturup kalkmalı sguat😂 ilk gün baya bi ağrı oluyor kaslarda. Bu da kasların çalıştığını gösteriyor
poppy dortcocuklu3 Squat ve hip thrust çok işe yarıyor. Yapabilirseniz ağırlıklı yapın, bana baya işe yaradı😁
dortcocuklu3 beybitolat taş gibi derken mesela büyütüyor yani değil mi ? Ve mesela hangi squatı yapmalıyım
patlakprezervatif dortcocuklu3 ben yapmadım yapan arkadaşım vardı ben de istikrar yok o sebeple bana göre değil 😄
beybitolat dortcocuklu3 evet hem dikleşir hem büyür. Önce klasikten başlayın sonra ilerleyince ağırlıkla yaparsınız
Dondurmalikahve patlakprezervatif Ben de 4 gün yapmıştım 3 4 haftadır yapmıyorum dldkdll tekrar başlayacam 7 gün yaparsam ödüllendiririm kendimi dkkdkdkd
seyymer Agirliklara beraber hip thrust yapin bence ama poponuzu iyi sikin yukari cikinca ozaman daha cok etki yapar😏
dortcocuklu3 poppy tam olarak nasıl yaptın biraz açıklar mısın. Mesela yapmadan önce yaptıktan sonra cm ölçtün mü? Günde kaç defa yaptın?
poppy dortcocuklu3 Cm olarak ölçmedim ama gözle görülür olarak fark var. Ben spor salonuna gidiyorum, haftada 2 kez bacak ve kalça antremanı yapıyorum. Kalça için en iyisi hip thrust oldu, daha kalkık şekilli ve eskisine göre daha büyük oldu.