umaytoom Diğer dişleri çıktı arka azılar kaldı bu dönem hastalık geçiriyoruz biraz ateşleniyor ara sıra iştahı da azaldı dişten de şüphelendim azı dişi olabilir mi zor mu çıkıyor onu öğrenmek istiyorum
Minigim38 umaytoom evet azı dişleri çok zor çıkar isal istahsızlık boğaz yada kulak enfeksiyonu hepsi normaldir. Köklü diş olduğu için baya zorluyor tedagil alabilirsiniz yada zeytinyağına karanfil yapıp soguk şekilde dişlerine sürebilirsiniz Allah yardımcınız olsun
organikirmik umaytoom en arkada oldukları için dil kökünü en rahatsız eden dişlerden biriymiş. Bizimki de epey bir iştahsız olmaya başlamıştı Ben de dişleri çıkıyor sanmıştım araştırmıştım ama hastaymış ☹️
umaytoom Minigim38 ateş yapıyor mu bizimkinin ateşi 37 lerde geziyor bi yandan da öksürüğe yakalandı hastalık geçiriyoruz diş de geliyor galiba yemesi çok bozuldu keyfi de yok hep kucak istiyor diştir inşallah gelir geçer 🫠
umaytoom organikirmik bizimki de hasta öksürüğü var ateşi bi çıkıyor bir iniyor ciğerlerinde bogazında herhangi bir şey yok ama iştahı gitti çocuğun bir anda yemeyi de zor yiyor ağrısı var belli damaklarında beyazlık var ama sertleşti mi anlamadım şiş gibi geliyor bakınca