flowersssss Bugün aşılarmızı olduk 7 saat geçti üstünden. Ateşi yükselcekse ne zaman yükseliyo yada huzursuzluk ne zaman başlıyo çok korkuyorum 😕
mmoz flowersssss biz de bugün olduk tam 4 saat sonra çığlık kıyamet ağlamaya başladı neredeyse 1 saat sürdü zaten uykuları doğru düzgün yoktu hepten uyumaz oldu
hghg flowersssss kesin ateş çıkacak diye bişey yok benim bebeğimde çıkmamıştı bebekten bebeğe değişir bu
gzdeaybars flowersssss korkacak bir durum yok , aşı ateşi tehlikeli değil demişti doktorumuz. Belki hiç çıkmayadabilir kendinizi strese sokmayın. 2.ay aşısında bizim çıkmamıştı mesela , bol bol uyudu o gün.
bebislihayatttt Bebekten bebeğe değişir neden korkuyorsunuz benim bebeğimde 2side olmadı sizde de ateşi çıkmayabilir huzursuzluk olmayabilir şayet olursa da ağrı kesici ateş düşürücü şurup verebilirsiniz
flowersssss bebislihayatttt ya panik atağım var ağlıycak bişey olacak diye çok korkuyorum. İnşallah kolayca atlatırız
evlathersey1305 flowersssss siz stresli olursanız bebeğinizde huzursuz olur sakin olun her bebekte olacak şeyler bebekler annelerin stresini hisseder