nazlicanq Kızlar 75 gün oldu doğum yapalı 38. Günde leke kırmızıya döndü ama adet değildi sanırım ne zaman olurum ya niye olamıyorum adet
mehmeteray nazlicanq daha çok erken özellikle emziriyorsanız 1 yıl adet olamayabilirsiniz. Emzirmiyorsanız bir kaç ay içinde düzene girer
hghg nazlicanq 2. Ayda olmuştum ama sonra olmadım şuan 3. Aydayım olmam lazımdı hala olmadım ilk bir sene falan düzensiz oluyormuş sanırım
nnuurrrr nazlicanq 4,5 ay oldu hala adet olmadım ben de çok korkuyorum spiral taktırmak istiyorum. Sağlıklı hayat merkezinde ücretsiz orda da adet olunca gel deniyor. Hastanede şart yok muayene olup gebe değilsen takıyor doktor ama ücretli devlet hastanesi olmasına rağmen
mehmeteray nazlicanq korunuyorsanız korkmayın. Adet düzeni bir anda eski haline gelmiyor. Bir süre geçince düzene giriyor. İlk çocuğum da 5-6 ay sonra olmuştum. 2.de 3.ayda
asennaa nazlicanq yani korunmasız cinsel ilişkiniz varsa her zaman bir tedirginlik yaşayabilirsiniz ama korunuyorsanız doğum sonrası adet gecikmeleri ve sonrasında da düzene binmemesi çok normal şeyler ilk 1 sene içinde. Ben 5. Ayda ilk adet gördüğümde sonrakiler de 1.5-2 ay filan sürüyordu tekrar adet olmam