baby_3004 Tiroid i yüksek çıkıp hamile olanlar hamililiginizde sorun yasadiniz mi ilac kullaninca bile bi sorun oldumu
aycaunalsimsek baby_3004 6.ayımdan sonra ortaya çıktı, doktorum ilaç verdi, ilk başta 25mg olarak başladık, değerlerim yükselmedi ama düşmeyince 50mg ye geçtim. Doğurana kadar içtim, bir sorun yaşamadım
huhuuu baby_3004 hamilelikte yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım doğumdan sonrada 1 ay kullanıp kan verip bıraktım ilaç kullanmayı. Çocuk içinde kanda tiroid değerlerine bakıldı normaldi. Hiçbir sorun yaşamadık eğer ilaç kullanılmazsa çok büyük bir sıkıntı.
Tugcebb baby_3004 ben 125 mg ilaç kullandım. Dozdan ne kadar yüksek tiroidim olduğunu anlayabilirsiniz. Çok şükür hamileliğimde doğumumda sonrasıda güzel oldu
baby_3004 Sadece hamilelik mi bu sorunlarımızı yaşadınız yoksa kendiniz de mi tiroit hastalığı var arkadaslar
Tugcebb baby_3004 kronik olarak teşhisim yok. Zaman zaman yükselmelerim vardı gebelikten önce. Dönemsel bir ara ilaç kullanmıştım. Gebelikte çok yüksek olmasının sebebi o