Nurci kahvekolik_ merhaba boy ve kilosu ile ilgili doktor birşey dedi mi benim oğlumda 22 aylık 11 kilo 84 cm sağlık ocağındaki hemşire en az 89 olması gerekirdi kilosu ve boyu geride dedi sinirimi bozdu
metemom_ Nurci aileniz ve kendiniz üzerinden düşünün mesela bizim tüm akrabalar ergenlik dönemine kadar kısadır ergenlikten sonra aniden uzarlar benim oğlumda kısa bu yüzden dert etmiyorum
kahvekolik_ Nurci kilosu iyi dedi sadece boyu biraz geriden ama normal dedi anne ve babanin boyuda kisa oldumu oyle olurmus takmayin fazla dediklerine saglikli olduktan sonra bisey olmaz insallah
Nurci metemom_ benimde eşim öyleymiş askere gidene kdar çok zayıfmış 7 yaşında bir oğlum daha var 20 kilo genel olarak oda zayıf yani ama yine de takıyorum kafama
Buglem22 Benim oğlumda dün aşı oldu 12 kilo 81cm çıktı çok moralim bozuldu yemesi çok güzel bir çocuk aslında ama babasida çok kısa boyluymuş liseden sonra atmış boy oda hayla çok uzun değil 174 falan bide geniz eti şikayetimiz var ondan kaynaklı olabilir mi