kubramiy Bebeğimi emzirmek için çok zor uyandırıyorum uyansa bile göğsümü aldığı gibi uyuyor ağzında bekletiyor göğsümü aldığı anlardada çok kısa tutuyor sadece 5-10 dakika arası bu durum normal mi ne yapmalıyım sürekli o aç gibi hissediyorum🥲
00998 kubramiy kilo alımı nasıl? Burnunu sıkabilirsiniz veya doymadığından eminseniz sağıp verebilirsiniz
koalaaa kubramiy çişli bez sayısından anlaşılır doyup doymadığı. Altını açın topuklarını sıkın uykuları öyle açılıyor. Ayrıca 5, 10 dk emiyosa iyi bile emiyo dert etmeyin
gokceesramazan kubramiy merhaba benim kızımda öyleydi uyanmıyosa bezini aciyodum üstünü çıkarıyodum tekrar giydiriyodum bez değişimi üst değişimi yapınca uyaniyodu kızım yeni doğduğunda hemsire de o şekilde yapmıştı bana da uyandırmak icin böyle yapabilirsin demişti.
canmanayvesuyu kubramiy fena değil ama 7-8 olsa daha iyi olur bir hastaneye götürüp sarılık değerine baktırın artmış olabilir
kedili1anne kubramiy en en son çare ıslak bezle kulak arkalarını siliyordum yüzünü falan uyanıp emmesi lazım çünkü Sıkma bebeğin bi yerlerini yazık 😍
suheyla92 kubramiy o 5 10 dk dediginiz sure onemli. O sürede aktif emiyor mu? Yutkunma sesi duymaniz lazim. Duyuyorsaniz ve cisli bez cikariyorsa yeterli besleniyor demektir. Uyandirmaniz gerektiginde ayagini hafif bastirarak gıdıklayin ya da bezi dahil soyun. Ciplak kalinca uyaniyorlar. Ama kisisel tecrubemden soyluyorum sagimla beslemeye bulasmayin memeden emsin. Cile olur.
kubramiy suheyla92 evet yutkunma sesi alıyorum ama psikolojik olarak yetersiz gibi hissediyorum sürekli uyuyunca bir de
heidigril kubramiy çişli bezi yeterli ise doyuyordur. Benim kızda ilk hafta 2 dk emiyordu kormuştum 2 dk ne içebilir ki diye ama şükür kilo alımı iyi dedi doktor
mavikelebek__ kubramiy yenidogan bebek kısa kısa ve sık sık istiyor. Göğsünuzde uyuyakalıyorsa emmesini tekrar sağlamak için çenesine dokunun veya topuğuna dokunun tekrar emmeye devam ediyor
suheyla92 kubramiy ac bebek aglar. Duzenli uyandirip besliyorsaniz ve sakinse cisli bezi da yeterli diyorsunuz hic endiselenmeyin.