busekcbz_ Artık devletin verdiği D vitaminini kullanmıyorum ocean markası aldım sizlerin ve ebemin önerisi üzerine kaç damla vereceğim bide sabah vermem mi daha iyi olur akşam mı
ozdenizzz busekcbz_ biz 13 aylık olduk 3 damla ya da 1 puf olarak söyledi doktorumuz hep öyle kullandık. Gün içinde verin de çok akşama kalmasın enerji yükseltiyor ya uyumada sıkıntı olmasın. Bir de bunu hep söylüyorum d vitamini görünce önemliymiş çünkü diyelim ki verip vermediğinizi dalgınlıkla unuttunuz hatırlayamıyorsunuz o zaman vermeyin çünkü hiç içmemesi fazla içmesinden daha iyiymiş.
aycaunalsimsek busekcbz_ sabah kahvaltısından 10-15 dk sonra 1-2 pıt şeklinde veriyorum. İçinden 2 ayrı başlık çıkıyor, biri içine çekmeli diğeri ucu fısfıs gibi, ben fısfıs olanı kullanıyorum, diğerini kullanacaksanız da tamamen doldurmuyorum yarıda veriyordum
Mrt06 busekcbz_ banada doktor pedia d verdi ama veriyorum çocuğa 3 damla ıkı üç dk geçmeden çıkartıyor muhtemelen damlada çıkıyor ne zaman vereceğimi bilemiyorum
busbusy Devletin verdiği D vitamini gaz yapıyormuş . Wellcare kullanıyoruz sabah 1 fıs şeklinde. Eğer öğlenden sonraya kalırsa bebiş uyumuyor Sabah 7’de emzirip veriyorum daha iyi oluyor