mlkekyaa0gmailcom Kızlar doğum yardim parasi hesaba ne zaman yatiyor . Sisteme baktigimda yatacak tarih yazmiyor henuz erken diyemi acaba
Sumay_61 mlkekyaa0gmailcom halk bankasına gidip kart çıkarmamız gerekıyormus bende gidip bakacağım. 1 ayı geçti doğum yapalı ve başvuru yapalı
fkrts mlkekyaa0gmailcom halk bankasına gidip bunun için hesap açıyorsunuz size direk hesap açınca kart veriyorlar sonrasında zaten ödeme yapılınca size mesej geliyor ona göre ATM lerden çekebiilyorsunuz
zeynephk mlkekyaa0gmailcom başvuruyu yaptığınız ayı takip eden ayin son haftasında yatıyor. Eğer üçüncü dogumunuz ise 5 yaşına kadar yardım alacağınız icin kart cikarmaniz gerekir. Eğer ilk ya da ikinci ise karta gerek yok direkt halkbank gisesinden alabilirsiniz
hilal858 mlkekyaa0gmailcom eğer 2 veya 3. Çocuk ise kart çıkart canım yattığı gün telefona mesaj geliyor (yattı) diye bakıp durmana getek kalmıyor ben 16 şubatta doğum yaptım 30 Mart’ta yattı bana kartı önden çikartmistim hemen 3.dogum olduğundan git gel yapmak istemedim bankaya.
mujucan Mart 15 tendoğum yaptım nisan 29 da yatmış düm gidip kimliğimle aldım. Kart çıkarmaya gerek yok. Doğum paramı almaya geldim demeniz yeterli. Halkbankasına yatıyor gişeden alıyorsunuz
reyhanks mujucan tek çocuksa kart verilmiyor çünkü tek seferlik alıyorsunuz. 2, 3.. çocuklara da kart veriliyor çünkü her ay düzenli ödeme alınıyor. İçerden ödenmiyor onlarınki. Biliyor gibi bir de kart çıkarmaya gerek yok demişsiniz 😂
mlkekyaa0gmailcom fkrts kart cikartincami ödeme mesaji geliyor . Kartım henuz yok mesaj da gelmedi hic
mlkekyaa0gmailcom hilal858 benimde 3. Cocuk mesaj gelmiyor yattı diye. Uygulamadan bakip görüyorum henuz çekmedim. Bana neden mesaj gelmiyor 🤔
hilal858 mlkekyaa0gmailcom uygulamadan bende takip ediyorum ne zman yatacagini görüyorum sadece ama karta da yattığı gün mesaj geliyor hep ondan sonra harcamaya başlıyorum benim buralarda ATM yok o yüzden iyi oluo mesajın geldiği. Size neden gelmiyor ki bende merak ettim. Kartı felen cikarttiniz mı
hilal858 mlkekyaa0gmailcom 29,30 da yatırdılar hep. Sadece bayram olduğu ay erken yatırdılar 22 inde yattı. Bende buradan öğrendim erken yatacagini yoksa uygulamaya bakmamiştim ay sonu yatırıyor nasıl olsa diye
mlkekyaa0gmailcom fkrts kart cikartmadim henuz. sadece uygulamada görüyorum 2 ay oldu toplamda almadim .
hilal858 mlkekyaa0gmailcom olabilir canım bence. Kartı çıkart canım sen direk yatsın oraya daha rahat oluyor gidip gelmek ile ugrasmiyorsun😅 benim diğer 2 çocuk okullu geliş saatleride farklı olduğundan pek çıkamıyorum çarşıya
mlkekyaa0gmailcom hilal858 bende şuan urfada oturuyorum her evde bebek olduğundan bankada kart kalmiyor 😃hemen bitiyor alamadim bi türlü
hilal858 mlkekyaa0gmailcom yaaa😅😅 geldiği gibi arasinlar sizi yada göndersinler size. Yani git gel ugrasilmaz birde sıcaklar bastı artik
evlathersey1305 mlkekyaa0gmailcom 22 sinden sonra yatıyor erken olduğu için gözükmüyor haziran ayınınki
mlkekyaa0gmailcom evlathersey1305 kartım yok ama sistemden haziranla beraber 3 ödeme görünüyor. Kartimi alinca toplumu yaticak acaba
evlathersey1305 mlkekyaa0gmailcom evet toplu şekilde çekersiniz ama acele etmeniz gerekiyor 6 ay çekmezseniz parayı devlet geri alıyor