mehtapelifada Selam arkadaslar. Dün 4. ay aşılarımızı yaptırdık. Hemşire Vegaferon ve devit3 verdi. Kullanmalı mıyım emin olamadım. Her ay bunları almak maliyetli olmaya başladı ama bebeğim için en iyisi olsun istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
dfnemrve mehtapelifada saglik ocaginin verdigi kan ve d vitaminlerinde kanserojen katki maddeleri var kullanmamanizi tavsiye ederim
dfnemrve mehtapelifada ben ikisinide ocean marka kullaniyorum kan ilacindanda cok memnunum oyle kirmizi renklide degil kabizlik sorunuda yapmiyor digerleri gibi ocean microfer kan damlasi ve ocean d vitamini
Masall_dyg mehtapelifada vegaferonu kullandim iki gun kizimda cok huysuzluk yapti. Uyumadi huzursuz oldu hep. Birde diskisinda kan gibi bisi oldu. Aninda biraktim. Bestiron kullaniyorum su anda cokta memnunum
Ferides mehtapelifada bizde 4. Ay aşımızı bugün olduk vegaferon verdi bebeğe vereceğiz dimi bu kan ilacını ne kadar vereceğiz
mehtapelifada Masall_dyg bestiron bitkisel mi ? Bir de ona bakayım. Mühendisinoğlunun sayfasına bakıyorum. Hangi eczanede bulmak da sorun. Cıkamıyoruz şu ara bide. Her şey üst üste geldi.
Masall_dyg mehtapelifada evet gayet iyi. Bende baya arastirdim. Hem muhendisinoglu sayfasinda gordum. Hemde instagramda doktorum oneriyor diye bir sayfa var orda bunu oneriyordu. Su an gayet memnunum. Eczanede biz ilk basta bulamadik. İstwdik getrtiler. İnsallah bulursunuz hemen
NaimeYilmaz ocean dvıt, sidefer kan ilacı olarak tercih ettim. Her ay almak gerekmiyor. Dvit epey gidiyor.
dfnemrve Ferides vermeyin su saglik ocaklarinin ucretsiz verdiklerini bebeklerinize katki maddeleri var icerilerinde acik acik yaziyor zaten
mehtapelifada Masall_dyg teşekkür ederim cnm. Sidefer ve oceans aldım artık. Senin dediğini getirtemem dedi eczacı