oglusannesii Kızlar oğlum sırt üstü uyuduğu için kafasının arkası biraz düz yan uyutuyorum sırt üstü dönüyor nasıl düzelir zamanla şekil alır mı
Hiilyuss oglusannesii siz dikkat edicn düzelir canım daha cok kücük. Arkasına destek koyun gündüz uykularında siz kontrol ederken. Gece uykusunda yine sırt üstü yatırın siz de uyuyorsunuz çünkü
odabasslf oglusannesii bizim doktorumuz düz kafa yastığı önermiyorum oturmaya başlayınca düzeltir dedi ama ben de gördükçe üzülüyorum
oglusannesii Hiilyuss çok aşırı düzlük yok ama benim gözüme batıyor doktor büyükçe kucak istedikçe düzelir dedi tepesi de yumurta gibi duruyor arkası düz olduğu için
oglusannesii odabasslf bana da öyle dedi doktor endişe etme düzelecek dedi ama bilmiyorum üzülüyorum asla sağa sola yatmıyor arkasına yastık koysam da popo üstünde kayıp dönüyor
fkrts oglusannesii benim kızımda 3.5 ayyık düz kafa yastığı kullanıyoruz hemen faydası oldu e bebekte satılıyor sanırım 190 TL gibi bir rakama almıştım
fkrts odabasslf biz doktor önerisi ile aldık ayrıca normalde olsa bile bir zararı yok neden önermediki ince bir yastık ortası hafif açık
patlakprezervatif odabasslf abös’de riskli olarak geçiyor. Zamanla düzelecek telaşanmak için erken. İlerleyen dönemlerde döne döne yatacak doktorunuzun da dediği gibi oturacak tummy time yapabilirsiniz.
patlakprezervatif odabasslf oğlumunda sağ tarafı düzleşmişti ve onun düzlüğü çok net bir şekilde belli oluyordu. Dönerek oturarak düzeldi. Şu an 17.aya girmek üzere bir yumurcak 😍