seda585858 Oğlum 2 yaş 2 aylık şuan ama kelimesi çok fazla yok bunun yalındakiler genellikle kelime ve cümle kuruyo bende yok ne yapmam lazım
mehmeteray seda585858 ekran varsa ekranı kesip bol bol akranlarıyla bir araya gelmesini sağlayın. Ayrıca kitap okursanız oradan da bir çok kelime öğrenir
aslananne27 seda585858 benim oğlum öyleydi 3 yasa kadar 4 kelimesi vardı cümle hiç yoktu ama bu çocuk 3 yasına bastı dili açıldı cumle kurmayan çocuk 4 keliemsi olan çocuk şakır şakır konuşmaya başladı ekstra bişi yapmadım kendiliğinden gelişti hersey şuan susmuyor 😂🫣şuan 4 yasında
yildizmom-2023 seda585858 sadece konuşmasi mi geri başka şüphelendiğiniz durumlar var mı. hareketlerinde mesela, sosyal becerileri nasıl. çocuklarla oynar mi TV bakar mi
mehmeteray aslananne27 maşallah. bunu okuyunca ben aşırı mutlu oldum. Benim oğlumda tam konuşmuyor. Şuan bazı 3 kelimelik cümleleri var ama akıcı sohbet havasında konuşması yok. Şuan 38 aylık sizin ki kaç aylıkken tam konuşmaya başladi
aslananne27 mehmeteray valla canım ay olarak hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ama 3 yasına 1 ay kalmıştı
mehmeteray aslananne27 direk sohbet şeklinde mi konuşmaya başladı. İnşallah bize de koşa sürede nasip olur.
182424 Merhaba benim ikiz kızlarım var 2 yaş 1 aylık biri iki kelimeli cümle kurarken diğeri sadece bir kaç kelime kullanıyor ben de tereddütde kaldım doktora götürsem mi diye
mehmeteray aslananne27 şuan bizde de 3 lü cümleler var. Ama sohbet yok. Bende bir an önce sohbet edebilecek şekilde konuşmasını istiyorum. İnşallah tez vakitte nasip olur