Aysozdmr kizlar bugun bebegim 1 aylik oldu, meme doluyken emiyor yumusatiyor yumusadiginda diliyle itip tekrar emmek istiyor, neden yapiyor olabilir sizce😩
Haticemree Aysozdmr valla benmkide emiyor emiyor snra bitiyo mu noluyosa cikartiyo snra tekrar veriyorum alıyor ama herlde süt azalıyo ondan 🤔😩
SYasemin Aysozdmr tekrar emmek istiyormuş sizinki ne güzel. Benim ki sabah meme doluyken emiyor sonra yok yumuşayınca istemiyor memeyi. Sağıp vermeye çalışıyorum çok zor okuyor 2 aylık olduk biz
Karbeyaz89 Aysozdmr emzik yada biberon kullanıyormusunuz. Eğer emzik kullanıyosanız onun sertliğine alıştığı için meme yumuşayınca iter . Devamı meme reddidir. Benim öyle oldu . 3 aylık bebeğim mememi istemiyordu . Hepsini bıraktım sonradan tekrar mememi yumuşasada almaya başladı
Mihribancnn Aysozdmr bizdede aynı sorun var sağıp biberonla veriyorum mecbur sürekli sağmakta çok yorucu oluyor biberonu bugun vermedm şırıngayla verdm çok ağladı mememi verdm yine 5dk emdı vermiyorum suan bakalm ne olucak
Znrkrgl Aynı durum bende de var ya 5-10 dk sağlam emiyor yumuşayınca kafasını geri itip ağlıyor çıkarıyor bir daha ağzına alıyor .Ne yapacağımı şaşırdım 😬
Aysozdmr Znrkrgl bugun basladi bizde bu durum uyku veya gaz sıkıştırıyor olabilir diye düşünüyorum, çünkü göğsümün ucunu sıktığımda süt geliyor yani
Batu37 Aysozdmr eğer emerken ağlıyorsa gazı vardır yada uykuya dalamıyordur bide sürekli emme refleksleri olduğu için emmek istiyorlar bizde aynı durumları yaşıyoruz canım🙈
rabia22 Aysozdmr benimde öyle doğal olarak süt var niye durmuyor diye sinirleniyorum bi dakikadan sonra
Eslempnar Benimde 2 aylik ilk başta çok geldiği için sonradan azaliyor ya ondan baştaki gibi gelsin istiyor benimkide öyle malesef
Znrkrgl Eslempnar ne yapıyorsunuz peki nasıl besliyorsunuz ? Ben geri kalan sütü sağıp veriyorum mecbur doymuyor çünkü
Eslempnar Znrkrgl vala arada mama veriyom en fazla günde 2 defa veriyom çünkü gazlı bebek bide sürekli meme istiyo mama verdiğimde 2 saat tok kaliyo o arada sütüm oluyo emiyo sonlara doğru azaliyo süt bu seferde memeylen cebeleşiyor resmen öyle böyle sütü bitiriyo yani kalmiyo😅
Hira-Mina Bazen banada yapıyor ikizlerim bırakıyorlar sonra kendi bırakmamış gibi saldırıyor bir daha yapıyor aynısını ama pes etmeyip veriyorum verincede göğsüme masaj yapar gibi süt sağıyorum ağzına emmeye öyle devam ediyorlar. Ben gaza yada biri yorumda yazmış ilk emdiği gibi gelsin istediği için olabilir 👍🏻Tabi benim kuzuların çenesi hala kuvvetsiz o yüzden ben sağıp da veriyorum yoksa doymuyorlar
Znrkrgl Hira-Mina benim de aynısı yapıyor ya ,bende mecburen sağıp veriyorum kalan sütü yoksa çok ağlıyor doymadığı için
Znrkrgl SYasemin yaaa biz de öyleyiz 2 aylığız biz de .evet ancak uykuluyken güzel emiyorlar ama onda da çok yavaş emiyor doyup doymadığını anlayamıyorum
SYasemin Znrkrgl bende ve ağlamaya devam ediyor. Mama veriyorum memeyi almadığın da sağmaya kalana kadar sesi gidiyor ağlaya ağlaya. Çok imreniyorum şıp şıp akan süte
Znrkrgl SYasemin aynı durumdayız canım ya mama verdikçe kendimi kötü hissediyorum ama elimden de bişi gelmiyor .6. Aya kadar bari dayansa sütümüz
SYasemin Znrkrgl İnşallah sağ sağ süt kesilir diyorlar emmesi lazımmış. Etrafım da 6. Aydan sonra memeyi emdi diyende var. Allahtan umut kesilmez Allah’ın izniyle bizde öyle oluruz.