melek3675 Kurumuş kaka lekelerini falan çıkarmadı nasıl geçirebilirim sıcak suda da beklettim geçmedi var mı başka çözüm önerisi olan
KendiEvimdeDeplasmandayim melek3675 ben ebebeğin toz leke çıkarıcısını kullanıyorum şuana kadar çıkarmadığı leke olmadı 17aylık.
eylulzade melek3675 kurumuş olanları bilmiyorum ama daha leke yeniyken beyaz kalıp sabunla çok güzel çıkıyor
ggrqnitt eylulzade evet bu çok işe yarıyor birkaç kere denedim ama üşengeçlik ağır geldi. Ben ikinci kere my rabite az suyla deterjan koydum üst üste öyle çıktı
simseklivekalpli melek3675 sıcak suya bir ölçü Rabbit bir ölçü normal deterjan koyup kıyafeti bekletiyorsunuz. Çok kolay çıkarıyor aslında
nilesln melek3675 valla bende aldım hiç bir işe yaramıyorum leke olduğu gibi kalıyor kıyafetin de rengini akıtıyor çöp resmen
KendiEvimdeDeplasmandayim melek3675 baby me toz leke çıkarıcı yazarsanız çıkar güzel gerçekten. Sadece sıcak suda çözdürüp kıyafetleri öyle bırakın içine direkt kıyafete dökünce rengini açıyor
simseklivekalpli melek3675 en son çikolata sosu lekesi vardı kızımın üstünde ve altında, yagcoz aspirin vs denedim çıkmadı Rabbit denedim çıkardı
aysegullyz melek3675 melek3675 my rabbit kullanmadim ben hic ama ebebekteki toz leke cikarici pismanligini yasamamaniz icin yazmak istedim. Tonlarca kiyafetimizi cöpe attik ya rengini attirdi ya camasir suyu lekesi gibi durdu yada renkleri birbirine karistirdi o yuzden lutfen bunu tercih etmeyin de ne ederseniz edin 😂😂😂