damlaaa_1 Kızlar öncelikle merhaba bebeğim 5 ay 16 günlük 16 günden beri ek gıdaya başladık bebeğime cici bebe vermeli miyim görümcem ver artık diyor siz verdiniz mi ve marketten mi aldınız el yapımı kendiniz mi yaptınız Eğer siz yaptıysanız tarif de verebilir misiniz 🌸
organikirmik damlaaa_1 organik bebek bisküvileri satılıyor og gibi markalarda içeriği temiz. Onlardan verdim ilk aylarda zaten sevmedi. Cici bebenin içeriği temiz değil onu vermeyin
dani2711 damlaaa_1 ben oğluma hipp markasının bisküvisini kullanıyordum bir keresinde bulamamıştım cici bebe almıştık oğlum her yediğinde sarı sarı kusuyordu bende bir daha cici bebe vermedim hep hipp kullandım
parla__ damlaaa_1 vermeyin cicibebe. 20 aylık hiç vermedim Başka o tarz buskivi kurabiye tarzida almadım gerek gormedim Tabiki yiyen bir bebek olmadı 🤣
altay2123 damlaaa_1 illaki cici bebe yada diğerlerini vermek zorunda degilsiniz ki görümceniz söyledi diye o baskı altında hissetmeyin kendinizi
organikirmik damlaaa_1 kendi sitesinden almıştım ben. Ebebek gibi mağazalarda da farklı markalar var içeriği temiz yine
suheyla92 damlaaa_1 görümcem ver artık diyor Niye şart miymis. Organik markalarin sekersizlerinden verilebilir ama cicibebe seker dünyası. Og natural alabilirsiniz online üzerinden ama gunde 1den fazla vermeyin daha cok kucuk
damlaaa_1 @altay2123 yok canım baskı altında hissetmedim annem de verirdi kardeşime bende vermeli miyim diye düşündüm
nesemom damlaaa_1 bende ek gıdaya ilk geçtiğimiz zaman almıştım og natural keçiboynuzlu ve zeytinyağlı bebek bisküvisini bazen muhallebilere koyuyordum ama olmasa da olur bir şey bence bir paketten fazlasını almadım eksikliğini de çekmedim denemek için alabilirsiniz bence
obobok Organik markaların alabilirsiniz. Ama zaten daha 5 aylık ve küçük. Biz bu tarz ürünleri parka bahçeye cıkınca alıyoruz. Yani diğer cocuklarda görüp istediğinde faşan. En az 1 yasında vermeye baslasanız daha iyi.
defnealeyna08 Cicibebeyi görümceniz yesin İçeriği bebeğe göre değil Siz organik olanlardan alın ( yada internette tarif var yapabilirsiniz) Ve bebek küçük bence bunun için 9. Aydan sonra yer veya 1 yaş-
slnklc defnealeyna08 ayy güldüm bu arada tadı çok güzel olsa yerim 😅11 aylık hiç bebek büskivisi vermedim gerek görmedim açıkcası karbonhidrat türevlerini alabileceğiniz bir sürü kaynak var irmik yulaf vb.
defnealeyna08 damlaaa_1 🤣🤣 ama öyle yani ben yiyorum mesela 🤣😥 magnoliaya çok yakışıyor yaparken Çocuğa zararlı önceden bilmiyormuşlar vermişler 🤣