Rabiiul Kızım biberon almıştı ama oğlum biberon da almıyor emzikte. İlerleyen süreçlerde biberon alır mı acaba ? Veya nasıl alıştırabilirim
KendiEvimdeDeplasmandayim Rabiiul benimki doğduğunda kaşık biberonla verdim sonra avente geçtik her numarasını denedim neredeyse kabul etmedi, lansinoha geçtik kabul etti. Belki biberonu sevmemiştir
Rabiiul KendiEvimdeDeplasmandayim kaşık biberon rahat mı ? Kızım da onu kabul etmemişti. Biberon Lansinoh aldım bende
KendiEvimdeDeplasmandayim Rabiiul evet rahat sadece ölçüsünü unuttum ama küçük ya boyutu yenidoğan için uygun olur bence ya
Rabiiul KendiEvimdeDeplasmandayim aynen canım bizde var parmak kadar biliyorum da ilerisi için biberona alıştırmam lazım aslında sağdığım sütler çöp olacak yoksa
KendiEvimdeDeplasmandayim Rabiiul genelde lansinohu hep kabul ediyorlar ama bilemedim o zaman canım üste çıksın 🔝 ne kadarlık oldu şimdi bebiş
Rabiiul KendiEvimdeDeplasmandayim bakalım canım yavaş yavaş alıştırayım en azından dışarda rahat ederim 🤲🏻 20 haziranda tam 2 aylık
KendiEvimdeDeplasmandayim Rabiiul evet bizimki hiç emmedi zaten hep biberonla idare ettik. Maşallah büyümüş bile 🧿