Masalina12 Kızlar, Cı günüm ne zaman etki eder panik atak için kulaniyrum mide bulantısı yaptı bende yan etkisi bide halsizlik normalmi
patlakprezervatif Masalina12 ilaçların önce yan etkileri sonra etkileri görülür diye eşimin doktorundan duymuştum. Ya da yanlış teşhis yanlış ilaçta olabilir. Eşimde psikolojik ilaçlar kullanıyor zaten alerjik astımı var kullandığı ilaç nefes güçlüğüne sebep olunca öğrendi ki yanlış ilaç vermişler. İsterseniz doktorunuz ile görüşün belki ilaç değişimi belki dozaj değişimi yapılır.
canpare1 Uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyo bilginiz olsun bir gün kullanmadığınız da yoksunluk yapıyo fazla kullanmayın en güzeli hacemat benim eşimde panik atak hastasıydı 3 kere 15 günde bir hacemat yaptı panik atak falan kalmadı deneyin bence
Masalina12 canpare1 doktora iyi olduğumda bırakmak istediğimi söyledim evet komşum hacamat yapıyoruz dedi
koalaaa Masalina12 bende kullanmaya başladım 10,15 gün süründüm sanki, kalp krizi geçiriyorum sandım ama sonra düzeldi. Bir aya yan etkileri geçip sonra tamamen üç aya doğrı etki edecekmiş
canpare1 Masalina12 bu tür ilaçlar genelde bağımlılık yapıyo ve maalesef iyi etmiyo ilaca bağımlı hale geliyosun bu dediğim hacamatı araştırın faydası olucaktır
koalaaa Masalina12 ayrıca mideyi bozan bi etkisi var mide koruyucu ile kullanınca özellikle ilk zamanlar, bulantı düzeliyor
Masalina12 huhuuu benjm komşum hacamat yapıyoruz Panik atağa da demişti ve iyi geldiğini söyledi yapanlara bilmem ne kadar doğru