yarenhazal Merhaba, oğlum 4.5 aylık ve ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi doktorumuz. Ama hala bir mama sandalyesinde karar veremedim. Kullanıp memnun olduğunuz modelleri yazabilir misiniz?
yarenhazal leblebi616 ekstra minder kullandınız mı içinde çünkü minderi ince gibi hepsinin. Benim de aklıma yatan bi model. Çok büyük mü peki taşınması nasıl odadan odaya
simseklivekalpli yarenhazal ayak destekli modelleri de vardı benimkinde yok. Ayak desteğine basıp habire kalkiyordu arkadaşımın çocuğu. Biz bi sıkıntı yaşamadık 3 çocuk büyüttü sandalye 😬
leblebi616 yarenhazal hayır minderi çok iyi bana göre tekerlekli kokay taşıyorum ağır ama tekerlekli olduğu için zorlamıyor.Düşme de olmaz ağır olduğu için sağlam yani kademeli masada rahatlıkla istediğim pozisyonda kullanabiliyorum ☺️ayak yeride var gün içinde mutfakta bebeğim oyalanıyor ☺️
babyandmom_ Bizde kraft tapas var aşırı sağlam bir mama sandalyesi rahat vs asla sallanma oynama yapmıyor benim için tek eksi yönü maalesef ki yer kaplaması. Ayakları çok geniş