laleninannesi Menenjit aşısı kaç doz olarak ve hangi ayda yapılmaya başlanıyor ? Doktor numarası yok hastaneye de gidemiyorum 3 aylık olacak 5 gün sonra rota virüs aşısını bile kendim yapmayı düşünüyorum şu durumda
38eg laleninannesi bana doktorum menenjit aşısı 1 yaşından önce 3 doz 1 yaşından sonra 2 doz uygulanıyor. Bana kalırsa 1 yaşından sonra 2 doz şeklinde yapalım gereksiz pahalı çünkü felan demişti. Rota yı da bence de siz evde yapın ben ilk doz sağlık ocağında yaptırdım hemşire acele ettiği için yarısı dışına gidiyor bide kusmaması lazım ilk yarım saat 1 saat 2. Dozu ben evde yaptım çokta rahat iyi oldu kusmadığı sürece sıkıntı yok bence
Busuu laleninannesi canım ben yeni yaptrdm bexsero ve nimenrix diye iki çeşit aşı var bexsero 3 doz nimenrix 2 doz bexsero 7-9-13 de nimenrix 7-13de yapılıyo normalde eskiden 1 yaşından snra yapılmaya başlanıyodu yalnz son zamanlarda menenjit vakaları çok arttığı için doktorlar bu aylardan başlanmasını tavsiye ediyo ikisinide aynı anda yaptırabilrsn sakınca yok yalnz bexsero az ateş yapıyo bilgin olsun
Mammakup laleninannesi aşıya alerjisi olabillir. 3 aylıkken 2 doz. 5 aylıkken 1 doz 7 aylıkken 2 doz. Ya da 7-9-13 aylıkken yine doz sayıları aynı bildiğim kadarıyla
SevgiLina_ laleninannesi canim doktorum menenjiti 1 yasindan snra yapalim dedi rotayida 2.ve 4 .aylarda yaptrdm alip evde yapabilirsn
Busuu laleninannesi rica ederm canım ama sağlık ocağı ebenle bi görüş 6.aydan da başlanabiliyordu ki o sölemesi lazım aşıları
tugceilealin laleninannesi biz 3 5 ve 13.aylarda yaptirdik menenjiti.Rota da 2 e 4.aylarda olcak biz arabamiza davet edicez doktorumuzu 🙈hastaneye sokmak istemiyorum bebegi oraya kdr gidip asagya inmesini saglicaz 😁🙈