Madamehappyyyyy Güncelleme de yaptım ama kendi paylaştığım ve başka üyelerin paylaştığı resimler açılmıyor ne yapabilirim? Kim ilgileniyor ?
uykusuzanne__ Madamehappyyyyy bende de aynısı yurt dışında yaşadığımız için oluyor galiba Türkiye’de yaşıyanlarınkinde sorun yokmuş
Tubanurrr uykusuzanne__ @Madamehappyyyyy bendede aynı şekilde Amerika da yaşıyorum bir seneden fazladır böyle burada yazdım mail attım hatta telefon değiştirdim bu sene yeni telefon dada aynı şekilde yurtdışı olduğu için mi böyle acaba
Meri-Mel patlakprezervatif Kuzum etiketlesen de günlerdir söylüyor @uykusuzanne__ çözüm bulunamadı sanki😢
uykusuzanne__ Madamehappyyyyy evet bir haftadır söylüyorum kimsenin umrumda değil dün yazmıştı işte sorun tek sizde o yüzden bir şey yapamayız çoğu kullanıcı üyesinde bu sorun olması gerekiyormuş
patlakprezervatif uykusuzanne__ eğer yeni bir durum değil ise ben iki üç gün kadar önce aynı anda 6 tane fotoğraf paylaştım. Ben sıkıntı yaşamadım fotografları da görebiliyorum. Ben şimdi oluşan bir sorun sanmıştım.
Tubanurrr uykusuzanne__ ben de bir seneden fazladır var bu sorun butun modaratorlere yazdim baktilar kontrol de ettiler ama çözülmedi
patlakprezervatif uykusuzanne__ nereden atıyorsunuz? Belki kullandığınız yöntemde sıkıntı vardır. Çünkü fotoğraf atan annelerde var
patlakprezervatif uykusuzanne__ hâlâ onay bekliyor demek ki yorumu okumadım. Fo.um bu şekilde yazabilirsiniz ya da ne yazdıysanız sansürlü yazabilirsiniz
uykusuzanne__ patlakprezervatif resimi atıyorum her zamanki gibi ama yine sorun oluyor dedim onay bekliyor hala çözemedim
Madamehappyyyyy patlakprezervatif Bende boş hiç bir şey görünmüyor :) uzun zamandır girmiyordum arada gidip geliyorum ve kendi paylaşımım dahi görünmüyor resimler.
patlakprezervatif uykusuzanne__ burayı kullanıyorum acaba resmin boyutumu mu büyük ondan mı olmuyor? Az önce bir anne de fotoğraf paylaştı.
uykusuzanne__ patlakprezervatif yok resimler Dirk açılmıyor bende benim atığım resimleri ben göremiyorum ama siz görüyorsunuz sıkıntı olmadığı için sizde