Melegimsin Bebeğim 4 aylık ve damla verirken çok zorluyor beni ağzını açmıyor bugünde cebellesirken yanlışlikla 5 damla vereceğime 8 9 damla verdim icim hiç rahat değil bişey olur mu sizce
tugceilealin Melegimsin devit 3 yerine ocean marka kullanabilirseniz kutusundan sprey ucu cikiyor.ben damla veremedigim icin o ucu kullaniyordum 1 fis 3 damlaya tekabul ediyor cok da pratik olur.39 tl bi ucreti vardi devit e ore icerigi de oldukca temiz
Alyakusum Melegimsin canım verırken emzıge damlat oyle daha kolay alıyo bebekler, gem sen zorlanmazsın hemde bebegın zorlanmaz 3 damla 3 damla emzıge damlat ver ıcınde rahat eder , rabbımın ıznıyle bısey olmaz kotuyu cagırma
Melegimsin Tugbardm uyku tutmuyor bişy olursa diye korkuyorum googleden baktım fazlası zehirliyormuş icime dert oldu
Tgbh28 @Melegimsin bence bir seferden bişey olmaz canım ama tabiki sen yine de kontrol et sabaha kadar.. korkma ama Allahın izniyle bişey olmaz.
MU-MU yok canım fazlası dediği yarım şişe felandır Dert değil 3 5 damla fazla kaçması bidahakine daha dikkatli olun
Melegimsin tugceilealin tugceilealin bencede onu denicem çok mantıklı en azından gitmesi gereken sayı gidiyor
Yagmuremine Melegimsin hic duymadım oyle bisey vitamin ilaci sonucta cay kasigina dokunce hemen gidecek bi vitamin mi😂