mevraca Kızlar hamile kalmak icin neler yaptınız özellikle lunu yaptım oldu dediginiz bi kızım var kardeşi olsun isityoruz artık
maco_61 mevraca eşinize keçiboynuzu çayı çok faydasını gördüm. Sizde yumurtalar canlansın diye ama adet döneminde çörek otu havuç kuru inciri çay yapıp içtim ay hamile kalddım
1tosbikinannesiyim mevraca yumurtlama gününü değerlendir 1 gün ara ile her gün denemeyin sperm kalitesi düştüğü için olmuyor benim bilgim bu ☺️nasipte varsa olur inşallah Allah gönlünüze göre versin
ezgiafs mevraca İnstagram : Yanıklar Baharat ile iletişime geçin muhakkak ben onların önerdiği satın aldığım ilaçlarla hamile kaldım. Doğal bitkisel özlerle yani
Elfgrn mevraca eşinle doktora git genel muayeneyi yaptır. Duruma göre ovulasyon testi ile ilerle, sağlık sorunu varsa onu tedavi ettir. Bu kadar basit başka da birşeye gerek yok
princessmom_ mevraca Valla ne derseniz deyin bu işler nasip. Evlendiğimde ilk 4 sene hiç korunmadım vee çocuğum olmadı pcos var bende sonra doktora gittim ve klomen tedavisi ile hamile kalmıştım. Şimdide hep korunurduk 1 kere boş geçtik zaten kolay kalamıyorum diye vee hamile olduğumu öğrendim. En iyisi strest yapmamak geleceği zamanı bekliyor
uykusuzmom_ mevraca Kalmama önerisi diye okudum o derece algı olarak istemiyorsam demek ki 🤣 Nasipten öte köy yok başlığa cevabım da olmaz deniyor oluyor ,olur deniyor olmuyor dua edin 🤲🏻 Yumurtlama takibi demiş arkadaşlar da zaten en önemlisi de o bence.
UrbanMom mevraca stresten uzak durmak en önemlisi. İkimizinde hic bir sağlık sorunu olmamasina rağmen 8 ay olmadi stresten uzak olduğum an olmuştu.