DreamTheater papatya3458 kötü görünüyor geçmiş olsun 🙏🏻 Doktor ne yorum yaptı ilaçları iyi gelmiyor mu ?
12betul papatya3458 Ya çok geçmiş olsun ateşli hastalık geçirdi mi ? Ateş sonrası da olabilir uçukta . Zeytin yağı ile gargara yaptırın muhakkak . Benim kızın ağzı sıcak çaydan böyle oldu hatta daha kötü dili de bembeyaz . Zeytinyağı gargarası geçirdi
12betul papatya3458 Ya çok geçmiş olsun ateşli hastalık geçirdi mi ? Ateş sonrası da olabilir uçukta . Zeytin yağı ile gargara yaptırın muhakkak . Benim kızın ağzı sıcak çaydan böyle oldu hatta daha kötü dili de bembeyaz . Zeytinyağı gargarası geçirdi
papatya3458 patlakprezervatif DreamTheater ay_adengunes 12betul beybilimeybili beybitolat Balbulutu gizemarilina Niyesordunbucevabi deniz42mrs Meri-Mel oglum_ AtesPerisi ssfeslegen Niyesordunbucevabi beyazkumm aaub klckrn rukiye33 GezginPaNDa -sevimlipolyanna- beybilimeybili beybilimeybili Kizlar hepinize tesekkur ederim. Yegenimin crp si 121. Dermatoloji ve enfeksiyon birimi gordu ve yatis verildi. Cok sag olun .. 💝
papatya3458 Kizlar 10 yasinda yegenim once atesli bir hastalik gecirdi ama atesi cok cikmadi bogaz enf olarak augmentin calpol verildi daha sonrasinda dudaklari bu sekilde sisti patladi ve yanaginin bir tarafi sisti boyle bir durumla karsilasan var mi
ay_adengunes papatya3458 benim bekarken uçuk çıkıp aynı böyle yayılmıştı cildiyeye gitmiştim bağışıklığın çökmüş demişti. Krem ve ilaçla düzelmişti 3 gün de istirahat vermişti
papatya3458 DreamTheater bogaz enf diyerek augmentin baslanmisti hastaligin basinda fakat ikinci gunde bu sekilde sismeye ve patlamaya basladi cok tesekkur ederim kan testi alindi
DreamTheater papatya3458 bazı hastalıklar dışarı vuruyor ya o tarz bir şey olabilir. Bazen bağışıklık düşünce de olabiliyor. Şifa versin Allah 🙏🏻
papatya3458 ay_adengunes yaa tesekkur ederim. Hastalik sirasinda oldu ve vucudu susuz kalmis hastalik sirasinda gercekten cok etkilendi acil doktoru da krem verdi
AtesPerisi patlakprezervatif yok kanka bi bilgim ama kötü olmuş ya Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah🙏
GezginPaNDa papatya3458 serum takılsa iyi olur Vücut direncini düşmüş Vücudu susuz kalmış Damardan beslenmesi iyi olacaktır İmkan varsa özel acilde hemen takıyorlar
papatya3458 12betul gercekten cok tesekkur ederim evet atesli hastalik sirasinda oldu zeytinyagi deneyecegim cok sag olun
ay_adengunes papatya3458 benimde grip sonrasında olmuştu bağışıklığı düşmüştür güzel beslensin bu dönem inşallah çabuk toparlanır ❤️
12betul papatya3458 Rica ederim kuzuya da çok geçmiş olsun . Kantaron yağı ile dönüşümlü yaptırın aklınıza geldikçe . En azından yanmaz yakmaz .
beybilimeybili papatya3458 çok geçmiş olsun sonuçları ve fotoğrafı yapay zekaya attınız mı burdaki doktorlardan daha iyi biliyor