bulutlarinsesi Kızlar merak ettim bebekleriniz kaç aylık ve nerede uyuyor? Aynı yatak, anne yanı, beşik, oda vs. Vs. 🤗🌸
sencokbiliyon bulutlarinsesi 2 yaşında. Kendi odasında yatağında uyuyor. Uykusu gelince yatağa gidelim diyor. Geliyoruz. Ben yanına oturuyorum. Yatağında döne döne uykuya dalıyor. Ama dönem dönem değişiyor bu. Yarın ayakta sallanmak da isteyebilir. 1 aydır düzen bu şimdilik 😂
metemom_ sencokbiliyon Ama dönem dönem değişiyor bu. Yarın ayakta sallanmak da isteyebilir. 1 aydır düzen bu şimdilik 😂 Nazar olmasın diye her cümle sonunda ben 😂😂😂
erikarpuz bulutlarinsesi 8 aylık emerek veya kucakta pışpışla uyuyor park yatağı anne yanı yaptım oraya yatırıyorum çünkü gece emmeye çok kalkıyor 😢
flowersssss 2.5 aylık başından beri benimle uyuyo. Kendisi meme bağımlısı. Emerken uyuyo. Bazen yarım saatte bir emesi geliyo. Babayı başka odaya postaladık. Asla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum 🤣
mmoz flowersssss aynıyız bu şekilde bi uyku düzeni yok gibi ama yatağımın üstüne reflü yatağını koyuyorum orda yatıyor beşikte yatırmıyorum kötü alıştırrım sanırım ama sürekli uyanıyor diye yanıma aldım.
melipol bulutlarinsesi Kızım 13 aylık aynı yatakta yatıyoruz. Baba ile aramıza alıyoruz ama bazen babayı yataktan itiyor 😂
Alpinannesi_B 30 aylık oğlum hâlâ bizimle uyuyor. Park beşiği var uyuyunca beşiğine yatırıyorum gece bi bakıyorum yine yanımızda. Nasıl yapabilirim ?
serendipity16 Alpinannesi_B büyük ihtimalle park yatakta artık rahat edemiyor büyüdüğü için daha büyük yatak alsanız belki sever