BaharKayaKalender Iki kez düşük yasadim daha sonra sogan kurunu uyguladim yalniz bu seferde hamile kalamiyorum normalde düzenli adet görürdüm kurden sonra 4-5 gun onceden görmeye başladım bu niye olabilir benim gb yaşayan varmi aranizda
Deletedmom56 BaharKayaKalender tüpleriniz tıkalı olabilir belki benim arkadaşım da kalamıyordu soğan kürünü de denedi yine olmadı. Tüpleri tıkalıymış küçük bir operasyonla halledildi. Şimdi oğlu var.
wafflee_42 BaharKayaKalender Acaba süt hormonlariniz yüksek olabilir mi ki 🤔 Bı tanıdığım bu yüzden tedavi gormustu. Ordan biliyorum
aysenurkerem BaharKayaKalender size instagramda bir sayfa önereyim. Önce Allah sonra Ebru ablanın takip ettiği binlerce kadın hamile kalıyor. ‘’Birgebeningünlügü’’ ismi bi sayfayı inceleyip mesaj atabilirsin 😊 Rabbim kucağını en kısa zamanda doldursun inşAllah
Kusannesi BaharKayaKalender soğan kürü düzensizlik yapıyor genelde bende cok yaptım ordan biliyorum, genetik test yapıldımı neden düşün yaptıgınıza dair
Kibos BaharKayaKalender ovülasyon testini Bi deneyin derim yumurtlama günlerinizi kaçırıyor olabilirsiniz
aysenurkerem Ebo39 evet hemde Allah rızası için ilgileniyor cok hoşuma gidiyor faydalı olabiliyor en azından ne mutlu 🥰🥰
Cellys BaharKayaKalender bende düsükten sonra 4 sene hamile kalamadm.. Ilk HSG isticekler sizden.. ben 4 sene bekledikten sonra artik canima tak etti ve tup bebek yaptm.. suanda oglum 8 aylik 💙
kucukelifyade BaharKayaKalender yavrum maydanoz suyu enfeksiyonu falan temizliyor tamamen bi arkadaşım yapmıştı ve tamamen temizlediği için çabuk hamile kalmıştı istersen sende bir dene yavrum ya belki işe yarar
Atlas19 BaharKayaKalender bende 1 kez düşük yaptım sonra 3 sene hamile kalamadım tedaviler aşılamalar tek tüpüm tıkalı çıktı hamilelik hayallerini bırakıp hayatıma devam etmeye başlayınca hamile kaldım hiç ummadığım bir anda şimdi oğlum 6 aylık oldu nerdeyse birazda psikolojik bence ne kadar istersen o kadar olmuyor kafanı rahatlatmaya çalış inş tez zamanda mucizene kavuşursu🙏
Deren_Hatun BaharKayaKalender merak ettiğimden soruyorun yanlış anlamazsanız bebeginiz var mı ikinciye mi istiyorsunuz
MinikMucizemmm BaharKayaKalender bazen pıhtı atması sonucu düşük yapılabiliyor araştırılmadığı için bilinmiyor hamile kaldığında iğne başlanıyor ve dokuz ay boyunca kullanılıyor bi arkadaşım iki düşükten sonra hamile kaldığında kullandı ve bu sefer düşmedi doktora gittiğinizde sorup bunun için bi test isteyebilirsiniz