eses2026 Kızlar d vitamini mamaya damlatıyorum Hemen içerken kusuyor bebeğim Sizinde oldu mu? Sevmedi mi neden kusuyor acaba Kontrolde soracağım doktorumuza Demire de başlayacağız korkuyorum
gzd_nhr eses2026 kaç aylık canım sadece d vitamini damlattığın mamayı mı kusuyor diğerlerini de kusuyor mu
eses2026 gzd_nhr Dikkat ettim özellikle D vitamini ekledigim mamayı tutuyor daha çok başka zamanlarda çok fazla tutmasa da mama içerken fışkırır tarzda birkaç kez kustu doktora sordum normal olduğunu söyledi
eses2026 miniminisevgilimm hghg yildizmom-2023 erikarpuz Kızlar doktora sormuştum mamaya eklemem doğru olduğunu söylemişti devletin verdiği D vitamini sağlık ocağı vermişti Bu kontrolümüzde soracağım farklı bir Marc’a önerir mi doktor D vitamini + demire başlanacak dördüncü ayda demişti
miniminisevgilimm eses2026 ocean puflu olanı almanızı tavsiye ederim ağzına bir puf sıkıyorsunuz çok pratik oluyor kusma da yapmıyor
uykusuzmom_ miniminisevgilimm Bende bu şekilde yapıyorum böyle deneyin. Sıcak mamaya vitamin katılmaz diye de biliyorum yapısı bozulur o şekilde vermeyi bırakın. eses2026
dani2711 miniminisevgilimm bende onu kullanıyordum çok iyi gerçekten biz 1 yaşta bıraktık vitaminleri
miniminisevgilimm dani2711 evet biz de öyle yaptık ama ben kışın ara ara yine kullandım bağışıklık için önemli diye
dani2711 miniminisevgilimm ben henüz 1 yaş için muayeneye gitmedim doktorum wp üzerinden konuştuk bırakmamı söylemişti muayeneye gidince bakalım ne diyecek
uykusuzmom_ eses2026 Tabiki kaynar su ile vermediğinizi biliyorum. Bakın görsel ekleyeceğim damlatmak ya da puf kolayken mama içinde verince kusuyorsa niye o şekilde veresiniz? Fayda alamaz.
bulutlarinsesi eses2026 wellcare d vitamini tavsiye ederim. Ucunda aparatı var çubuk şeklinde direkt sıkıyorsun zaten yutuyor. Mamaya damlatacaksanda iyice içsin son 1-2 yudumluk kalınca damat tüm mamaya tadı yayılmasın
eses2026 bulutlarinsesi Az yapıyorum hepsini içiyor sabah veriyorum özellikle bir damla zeytinyağı ve 3 damla d vit