zehraecrin Kızlar hangi damla iyi herkes sab simplex diyor önereceğiniz başka marka var mı bı de günde kaç damla kaç defa kullaniyorsunuz
Gokturkmom zehraecrin günde kaç damla kaç defa kullaniyorsunuz Günde 3 kez 8′er damla yeterli geliyordu 🧡
Mariposa zehraecrin sab ile beraber metsil damla kullanildigi zaman etkili oluyor. Sab simplex tek basina cok sanci yapiyo bazı bebeklerde
sancarmom zehraecrin Biz kullanmıştık iyi geliyordu hatta bir yakınım türkiyede satılanı değil almanyada satılanının içeriğinin daha iyi olduğunu söylemişti babası orada yaşıyordu sağolsun her bittiğinde kutu kutu göndermişti ne kadar doğru bilemem
oylesinebiri__ zehraecrin biz probiyotikle beraber kullanınca işe yarıyor du günde 3 kez 10 damla veriyor duk
gigiss88 Sab simplex bizde cok sanci yapti hic iyi gelmedi. Nurse harveys gg, relactaz, gazomix damlalari da kullandim en cok gazomixten memnun kaldim
momdiary06 zehraecrin içinde rezene olduğu için olabilir ama benim bebeğimde yapmadı uyumayan bebek uyumuyor
zumruduanka160 zehraecrin Yoo yalan dolan yapsa benimkine yapardı cin gibiydim sabah 0 uykuydu ilk 2,5 ay
eses2026 zehraecrin 3 ay kullandık Sab simplex tek başına çok işe yaramadı Trobiotic ile (probiyotik damlayla) etkisi arttı sayılır 10 damla her kullanımda Gerekirse 15 kadar Probiyotik 6 damla