gzd_nhr Kızlar reflü için thickener kullanıyoruz bikaç gündür ama kızım değişik kaka yapmaya başladı keçi pisliği gibi ve o kadar çok ıkınıyor ki ağlıyor poposu kıpkırmızı olmuş. Kullananlar varmı bunu bi yardım edin ya çok üzülüyorum 😞
huniliabla gzd_nhr thıckener ne ıle karıştırıp verıyorsunuz ?Bız çok kullandık ıkızlerde reflu sorununda
Meri-Mel gzd_nhr Ebe bana bu şekilde oluyor o yüzden hiç kullanma diye önermişti, biz ar kullandık sadece.
gzd_nhr huniliabla mamasının içine koyuyorum 100 cc mamaya 1 ölçek koyuyorum iyi geliyor kusması çok azaldı ama dün ve bugün kakası çok kötü poposu kıpkırmızı çatlak oluşacak diye korkuyorum. Gündüz verdiğim tüm mamaya koydum fazla mı verdim anlamadım doktor kullanma şeklini anlatmadı.
huniliabla gzd_nhr günde 2 kez duruma göre 1 kez onerılmısti Bıze. Kabız olmus bebek sureklı kullanımı sonrasında goruluyor kusma azaldıkça mıktarı sayıyı azaltın . Ek gıda varsa kayısı zeytinyağı ile destekleyın emıyorsa sıZde tuketın . Mamasını da degıstursenız reflu mamaları aynı yapıyor . Bır ölçek degıl yarım çeyrek gıbı kullanın demıstı
Meri-Mel gzd_nhr Evet kusan bebekler için biraz daha koyu mama ama yazdığınız kadar koyu olmadığı için bağırsak problemleri de olmuyor.
gzd_nhr huniliabla doktor bize kullanma şeklini anlatmadı bende arkasında ne yazıyorsa onu uyguladım gündüz mamalarını içine koydum hep. O zaman günde 2 3 kez versem bu şekilde kaka yapmaz dedi poposu çatlayacak diye korkuyorum şişlik oluştu kaka sonrasında sonra indi tahriş oldu:(