bebikoluturtle Alan deniyen varmı öyle bi şampuan varmış ama markasını falan bilmiyorum bilen varsa size zahmet
bebikoluturtle buse_gokce miniminisevgilimm amansallagitsin Göz yakmıyoe değil mi bu önerdikleriniz ben dalin kullanıyodum hep o göz yakmıyo bizzat denemiştim ama son zamanlarda saç derisinde kalıyo gibi
miniminisevgilimm bebikoluturtle dalin içerik olarak önerilmiyor temiz içerik olmadığını kendileri de açıkladılar. ecowell de göz yakmıyor içiniz rahat olsun
yagizmom_ bebikoluturtle Ecowell göz yakıyor ben bebeğime yenidoğan döneminde temiz içerik diye tercih etmiştim ta ki kendi gözlerimi yıkayana kadar sonrasında hemen değiştirdim
bebikoluturtle busrakizinbebesi amansallagitsin metehanbilge miniminisevgilimm Ya benim kızım banyoda ağzını açıyo köpükleri falan yemeye çalışıyo o yüzden içerik olarak temiz olması çok önemli sizlere güveniyorum deniyelim bakalım🤍 Teşekkürler tüm annişlere😘
busrakizinbebesi Ecowell kesinlikle benim kızımın saçları doğumdan sonra hepsi döküldü suan bağlanacak kadar saçı var hemde cok sık şampuanla yıkamadım kızım 15 aylik 3. Şişeyi yeni aldim
yagizmom_ bebikoluturtle Saç uzatma ilede alakası olduğunu düşünmüyorum yeğenim bebeğine uzun süre ecowell kullandı görümür hiç bir fark yok be dönüşümlü chicco ve mustela kullanıyorum sivenoda deneyeceğim onunda memnuniyeti fazla
bebikoluturtle yagizmom_ ya saç uzatmadan ziyade göz yakmaması önemli çünkü duşta ağzını açıyo bütün şampuan ağzına giriyo içeriğininde temiz olması lazım sen hangisinden memnunsun
yagizmom_ bebikoluturtle Kesinlikle ben musteladan memnunum yani bebeğimin cildine o iyi geldi açıkcası gözde yakmıyor ama bittiğinde siveno deneyeceğim fiyatıda mustelaya nazaran daha uygun