yenianne9087 iyi pazarlar 29 aylığız bezi bıraktık 4 gün oldu ama 4 gündür evdeyiz çok bunaldım çıkmaya korkuyorum çünkü sık sık çişe gidiyoruz siz de durumlar nasıl 🫠🫠🫠🫠
talhaninannesiyim Retzja yenianne9087 bende başlamaya korkuyorum 22 aylık bir haftalık tuvaletini yapınca rahatsız oluyor ama tuvalete götürmeyi denedim yapmıyor bilmiyorum korksun da istemiyorum
birprensesanesi yenianne9087 bizde 3 günde bıraktık portatif lazımlıklar var ondan aldım dışarı rahat çıkıyoruz🙂🌸
yenianne9087 talhaninannesiyim benim kızım da 20 aylıktan beri rahatsız olduğunu belli ediyordu söylüyordu ama ben kaslarının gelişmesini bekledim açıkcası biraz bir de kışa denk gelmişti o dönem havalar ısınınca bıraktık biz de 🌸
yenianne9087 Retzja ilk gün aksaklıklar oldu tabi kii 😅 gece 2 kez kaldırıyorum kaza olmaması için gün içinde de söylüyor bazen kaçırıyor tam anlamıyla kavramadı henüz böyle böyle oturacak diye düşünüyorjm inşallah☺️
yenianne9087 Retzja bu arada lazımlığımız yazlıkta kalmıştı çok önemli bişeymiş oturma aparatı aldım ama oyun oynarken oyunhn başından kalkmak istemiyor o esnada lazımlık kurtarıcı olur bence