papatya0675 Kızlar merhaba kızım 13 aylık düzeltilmiş 11 aylık hiç diş yok bu normal mi acaba yoksa değil mi korkuyorum acaba bir sıkıntımı var diye erken doğması psikolojik olarak beni çok etkiledi herseyden nem kapar oldum artık fikirlerinize ihtiyacım var
Hiilyuss papatya0675 1.5 yaşa kadar norml denmisti bize. Kızım normal ayında dogdufu halde 12 aylıkken cıkardı ilk dişini şuan iki yaşında hala 4 dşi eksik
tuceasel papatya0675 endişe etmeyin benim bebeğimde prematüre bazı bebekler örnek olarak diyorum 7ci ayda gösterip 3-4 ay patlamaması bile olabiliyor normal bunlar. Benim kızım 5 aylık sürekli elleri ağzında tükürükler desen p biçim görüntüde sanki çıkarıyor gibi halbuki hiçbi şey yok. Dert etmeyin sağlıkla büyüyorlar ♥️
hsznysr 12 aylık ilk dişi patladı suan 14 aylık üstten dişleri geldi daha yeni. Normal bi durum daha vakti vardır.
papatya0675 Hiilyuss etrafındakiler hala niye diş yok diyince bende bir sorun var zannettim ama içim rahatladı teşekkür ederim
papatya0675 tuceasel evet damaklar bembeyaz çıkacak heralde diyorum ama yok neyse sağlıkla büyüsünler 🌸
tuceasel papatya0675 evet çıkar dert etmeyin kimi erken çıkıyor kimi geç çıktığı zaman bu sefer anne emzirirken zorlanıyor ısırdığından dolayı 😀