cakebabe nys benim kızımın da öyleydi 11 aylıkken 4 tane birden çıktı uzun bi süre çıkmadı sonra şuan 22 aylık 12 tane
Alpimkalbimm nys valla 18 aylık 5. Çıktı çok yavaş uzun zamandır 4 dışı vardı ben de merak ediyorum ne zaman çıkacak dişler diye 🤣
Mmeelliikkeee nys oğlum 13 aylık kızım 12 aylık ilk dişlerini çıkarttı illa ki tamamlıyorlar . Azı çoğu yok bence :) dişi çıkmamış insan görülmedi demişti doktorumuz , 5. Ayda çıktı çıkacak diyorduk kaşıntı akıntı kabartı vs . Çıkmayınca çok takılıyordum öyle dedi :)
kitapsever_ Alpimkalbimm siz hiç doktora götürdünz mu benimde 19 ayı yeni bitti ve 4 dişi var bende merak ediyorum nie böyle olduğunu herkesin ki hemen çıktı çünkü
hsznysr 14 aylık kızımın altta 2 diş üstte 2 diş ama daha yeni patladı gibi bişey. Yaşıt arkadası var onunda yaklaşık 12 14 dişi var 😅
nys hsznysr her çocuk farklı oluyor BnM de çevremde var bakıyorum onların com bizim az garibime gidiyor açıkçası
nys Mmeelliikkeee insan ister istemez kafaya takıyor acaba neden diyor açıkçası ama zamanla yavaş yavaş herşey oluyor
rachelgreen_ Her çocukta farklı oluyor kızım 20 aylık olmak üzere 9 diş tamamlandı 7 tanesi de şu an aynı anda geliyor birden hızlandı başlarda yavaş yavaş ve tek tek çıkarıyordu
baltanemm 15 aylik 12 disimiz var 1. azilar cikti simdi kopek disleri patlamak uzere bitsede kurtulsakk ya 😢😴
haless39 15aylıklar(7aylık doğdular) oğlumun 8 dişi var,kızımın 14 (köpek dişleri patladı tam 2 ay sürdü) azı diş çerezmiş.köpek dişi ömrümüzden ömür aldı .İkizler ama farklı ilerliyorlar.Diş her bebekte farklı ,kızım ayına göre hızlı ilerledi dişte
Alpimkalbimm kitapsever_ goturmedim ama doktor normal genetiğe göre geç erken çıkabilir demişti. Sonuçta 6 dışı var hiç çıkmasa sorun olabilir diyorlar.
gizem1111 nys bayaa değişkenlik gösteriyor sanırım bu durum normaldir bence benim kızım da 14 aylık 4 üstte 4 altta 8 tane dişi var
dani2711 nys 13 aylık oğlumun üstte 4 altta 4 toplamda 8 dişi var şuan azıları çıkarmaya çalışıyor üstte 2 altta 2 olmak üzere 4 diş daha geliyor ama benim için diş süreci çok yıpratıcı çünkü her dişte 2-3 hafta uykular haram ağlamalar normalden fazla hırçınlıklar yani çıkmasa daha çok sevinirdim herhalde 😅