Alyakuss_ Kızım 3 yaşında 3 gündür tuvalet eğitimindeyiz hala kakasını yapmadı ya neden olur korkuyor mu tutuyor mu acaba bu sabah da ben bezlenmek istiyorum diye uyandı
flumazenil Alyakuss_ korkuyordur, kaka çişten farklı oluyor korkuyorlar yaparken ayrılmak istemiyorlar. Kaka çizgi filmleri izletebilirsiniz. Bizde işe yaramıştı.
ruyamasal Alyakuss_ Tuvalet eğitimi sürecinde böyle kabızlıklar normal oluyor bol bol kefir ayran kayısı armut vb şeyler yedirip içirip düzene bir süre sonra giriyor biz kızımla kaka yaptıgında tutmasın ve korkmasın diye kakalar annesine gidiyor bay bay kakalar sonra yine gel diyoduk 😂
Bebitombuyuyor Alyakuss_ ilk oglumda 1 yıl boyunca çektim bu kakayı 4 yaşından sonra düzeldi. Şimdi küçük oğluma tuvalet eğtimi veriyorum 1 aydır deliricem kakayı tutuyor sürekli tam geldiğinde gün içinde 100 kez tuvalete gidiyoruz 100. De yapıyor gelmesin anne diyo. Geçen hafta 5-6 gün yapmadı geliyo tutuyor en sonunda lavman kullandım taş gibi olmuştu tuta tuta
Alyakuss_ Yani bir kere yapsa devamı gelecek gibi ama yapmıyor işte 😕 şimdi sabahtan beri karnım ağrıyor diyo tuvalete getiriyorum yapmıyor yine, çok zor bir süreç ya Allah yardımcımız olsun 😁