aycaunalsimsek Aselinannesiii1903 rezene gibi bitkisel çaylar kafanıza göre vereceğiniz şeyler değil en azından doktora sormak gerekir diye biliyorum, gece beslenmesi var mı? Ne zamandır geceleri sık uyanmaya başladı?
Aselinannesiii1903 @"beginnerrmomm beginnerrmomm bazen 4-5 kez uyanıyor bazen de 2 kere falan ama bu aralar epey uyanıyor ayağımdan bıraktığım an gözlerini acıyo hemen
nazligiz Dişleri ne durumda annesi diş rahatsız ediyor olabilir benim oğlumda uyanırdı bi gün tam uyur 2 kez kalkar diğer gün gece 12-3-5-8 kalkardı anlamazdım sonradan azı dişlerinin olduğu yerlerde çok çok az kızarma olmuştu onlar rahatsız ediyormuş meğer
Aselinannesiii1903 aycaunalsimsek gece uykularımız hep böyle malesef 7.ayda itibaren azı dişleri patladı az ucu gözüküyor
aycaunalsimsek Aselinannesiii1903 gece beslenmesi varsa meme yada mama desteği , onun içinde uyanıyor olabilir. Alışkanlıktan yani. Oğlum en az 10 kez kalkardı. 10.ay itibari ile kesmiştim ben. Bunun dışında üzeri kalınsa bulunduğu oda sıcaksa bizimki onada uyanırdı maalesef 🥲 kolaylıklar diliyorum