filizpm Kızlar bebeğim bir haftalık sarılık değeri 10.6 emiyor ama sürekli uyuyor gündüz açlığa uyanıyor ama gece uyanmıyor ben kaldırıp doyuruyorum yükselir mi başına gelen var mı acaba?
gmsek filizpm Canım bol bol emzir sarılık ancak o şekilde geçiyor.Bizim değerimiz 12.6 çıkmıştı. Sürekli emzirdim gece uyanmasa bile 2 saati hiç geçirmedim .O şekilde atlattık
yildizmom-2023 filizpm sarılık olduğu için uyanmiyordur. uyandırmak için burnunu hafif sıkabilirsin, alt değişimi kıyafet değişimi yapabilirsin, topuklarıni hafif sıkabilirsin. bol bol beslemen lazım sütun yetmiyorsa mama da verebilirsin
flowersssss filizpm beslemesini iyi yaparsanız yükselmez. Bence saat başı besleyin. Birde sarılık 5.gün pik yaparmış sonra düşüşe geçermiş diye söylemişti doktorumuz
azrmgll filizpm aynı durumu bende yaşadım doktor mama vermemi tavsiye etti ve bende hem.mama hemde şekerli su verdim bu şekilde sarılıgi düşürdük bizimki çok yükselmişti tekrar kontrole gittik düşmüştü
filizpm yildizmom-2023 gündüz uyanıyor gece uyanmıyor ama emerken falan sürekli uyuyor ister istemez korkuyorum
abcgdd Canım Yenidoğan bebek çok uyur üstüne sarılıkla ekstra.Benim bebeğim hastaneye yattık ağrılı uyaranla bile uyanmıyordu meme almıyordu.Benim gönlüm el vermiyordu yanımdakiler zorla çimdikleyerek uyandırıyordu öyle meme veriyordum memeyle beraber sağdığım sütü enjektörle veriyordum.Bizimki de öyleydi bol emzirmeyke birkaç güne düşer .Sürekli uyandır emzir
filizpm abcgdd çok geçmiş olsun inşallah hastanesiz hallederiz sık sık besliyorum inşallah dediğiniz gibi olur
filizpm azrmgll bende mama veriyorum da doktorumuz pek mama vermemi istemiyor inşallah bizim de düşmüş olur
Prensescik filizpm ben mama da verdim ilk başlarda yükselmesin diye çünkü uyanmıyorlar ilk zamanlar aç kalmasın diye hem mama meme gittim çabuk düştü sarılık
alhn23 filizpm yükselmez düşer beslenme varsa ama beslenme yoksa yetwrsizse evet yükselenilir çişli bez 6 falansa yetwrli besleniyor demişlerdi bana ben iki saatte bir besledim uyanmadı zaman biberonla.uykuda verdim agzına tutunca uykulu iciyordu bu şekilde atlattk
bulutlarinsesi filizpm mama takviye ettiğini yazmışsın birde emziriyorsun merak etme düşer. 17 üstüne çıkınca yatış oluyor diye biliyorum. Sık emzirmeye bak. Uyandırmak için pamuk ıslatıp hafif yüzünü kollanı ayaklarını vs silebilirsin. Hastanede sırtına kadar soğuk pamuk ıslak mendil sürdüklerini biliyorum
aslanmomy filizpm sürekli her aaat başı uyandırın bizde 19 günlük oldu 12,9 gördü sarılık değeri sürekli emzirdim hep kendim uyandırdım
nesivar filizpm ssrılık değeri ilk zamanlar önemli sonrasında çnemli değil dedi doktor. Hatta biraz sarılık cocuga iyi bişey geliyormus hastalıklardan korunması acısındsn