melislinaa Oğlum 5 aylık emziriyorum biz yemek yerken yada atıyorum ekmek vs gördüğünde çok yemek istiyor doktorum tadımlara başlayabilirsiniz dedi 3 gün kuralı ile sebzelerden başladım bugünlük onun haricinde extra başka neler yapabilirim önerilerinize açığım
limonlucheescake melislinaa merhaba bugün de doktor bize tadımlara başlayabilirsiniz dedi açıkçası bende bilmiyorum neler verilir ne kadar verilir sizin nasıl ilerliyor
beyza_09 Kabak Havuç Tatlı patates Bal kabağı Avakado ile başladım tek tadımlardan sonra karıştırıp verdim kabak ve havuçu karıştırıp verdim mesela
damlaaa_1 Yoğurtla başladım daha sonra Patates Kabak Havuç Avakado Elma Muz Nektari Kavun Bunlardan verdim ceviz de vermeye başladım yoğurduna koyup verdim bugün de çorba yapacağım
limonlucheescake Kızlar şöyle doktor bana kırmızı meyvelerden verme kivi verme avokado verme dedi hani neden dedi bilmiyorum ama bende vericem galiba ayına uygun araştırmalar yaparak ilk tadımı sadece bir çay kaşığı veriyoruz dimi doyumluk değil
beyza_09 limonlucheescake ben 3 gün kuralını yapmadım açıkçası ama siz yine de yapın ben azar azar değil öğün haline gelecek şekilde verdim tadımlık değil doyumluk bir öğün olarak ayarladım
limonlucheescake beyza_09 doktorumuz bu ayda tadımlık ilerle doyumluk verirsen kabız olur yüklenme aniden dedi bugün bir çay kaşığı kabak verdim reddetmedi yedi günlük arttırarak giderim diye düşünüyorum