babyshark_ Bebeğim 6 aylık gündüz kaç kez uyumalı ve gece uykusuna hangi saatte yatması gerekiyor sizce?
anme babyshark_ uyanma saati erkense üç uyku geçse iki uyku yapıyoruz gündüz. Akşam da 8 civarında ama akşamları uyku düzeni kuramadık henüz gece uykusuna zor geçiyoruz ama yine de tamamen uyanıp oturmuyor ağlasa da uykusunda ağlıyor
forumamigeldik babyshark_ dokuz aya kadar üç uyku. 9-18 ay 2 uyku sonrasında dört yaşa kadar bir uyku öneriyor uzmanlar.
asilhanmoms babyshark_ bebegim 4 aylik 4 uyku uyuyor 30-40dk arasi hepsi gecede 19:30-20:00 gibi uyuyor sabaha karsi 4-5 gibi uyaniyor karnini doyurup tekrar yatiriyorum 8:30 da uyaniyoruz gune basliyoruz
abcgdd İmstagramda desteksizuyku diye bi sayfa var onun sabitleşmiş hikayelerine bakın sonlarda ay ay kaç sefer uyumalı aralıkları yazıyor .8/9 arası gece uykusuna yatırıyorum ben ama bitmiyor uyku derdi 10 aylık olduk
babyshark_ anme bende 2 uyku 3 uyku arasında kaldım ama gündüz hiç uyumamış bile olsa gece uyanıyor yine
abcgdd babyshark_ Hem de nasol ama bizimki beslenmeden ziyade meme bağımşılığı ondan dolayı 10 sefer uyanıyor neredeyse
hizbebek babyshark_ gündüz uyumazsa çok yorulur gece de uyuyamaz. Uyku uykunun mayasıdır 6 aylık bebek 3 uyku yapmalı 2 saat dolunca uyutmaya çalışın saatlere dikkat edin :)
anme babyshark_ bizimde öyle daha düzene girmedik yalnız değilsiniz. İlk oğlum akşam bi uyur sabah uyanırdı iki üç kere mama içerdi bu kızım sürekli emmek için ağlıyor bi derdi olmasa bile
bigemmom babyshark_ 3 uyku yapmalı 2 saat uyanık kalmalı gece öncesi 2.15 dk uyanık tutabilirsiniz gece 8 9 civarı son uykudan uyandığı saate göre değişir
deniz42mrs babyshark_ bebeğim 6 aylıkken gündüz 2 uyku Ikindi de kısa uyku Sonra gece uykusu şeklindeydik Ayda gündüz uykularımızdan biri gitti ikindi uykusu uzadı. Şuan 10,5 aylık hala böyle devam ediyoruz. Asla zorla uyutmaya çalışmadım uykusu gelince mızmızlanır sarıldığım gibi uyur. Bu şekilde alıştırdım. 6. Aydan itibaren de geceleri deliksiz uyur 🧿 Doktorumuz uykuya zorlama vücudu bunu kendi yapacak İnstagram annelerinden uzak dur demişti bende öyle yaptım bebeğinizi okuyun sadece uyku saatlerini geçe bırakmayın yeter
ilydinl babyshark_ kızım 6 aylık gündüz 3 uyku yapıyor sabah öğle ve ikindi de 7de gece uykusuna geçmeye başlıyoruz