kpd 12 aylık olacak kızımla tatile gidicez hafif açılsın saçları istiyorum papatya suyu kullanılır mı? Doğal içeriği temiz olursa?
n58 kpd bnde arifoğlu marka yeni kullanmaya başladım uzun vadede etki ediyo diyolar ama siyah saç üstünde çok bi açılma olmuyomuş galiba
suheyla92 kpd. Sac kumral ya da acik kahveyse guzel oluyor koyu renkse ya tutmuyor ya da cingene gibi oluyor 😅
Alyehus n58 ben 3 yıldır her yaz sıkıyorum özellikle tatilde, pes etmeden, olmadı ya. Alt taban açık kumral olmalı bence 😀 küçük kızım daha sarı bu sene onda deneyeceğim 😀
kpd suheyla92 baya açık kızımın ya kumral üstler altlar sarı gibi kendi saçları açık çıkıyor baya bütün dursun diye sıkıcam bakalım 😀
HELELEKADIN patlakprezervatif bende almak istiyorum ya tuhaf bir şekilde oğlumun sacını kestirdikçe koyu olmaya başladı baya sarıydı koyulaşmaya başladııı 🥲
patlakprezervatif HELELEKADIN biz de durum tam tersi işliyor. Kumraldı rengi açılıyor hatta öyle sarı saçları var ki çocuğun saçları beyazladı sandım 😅
kpd patlakprezervatif bizim de öyle ya bebek saçları simsiyah doğdu sonra açıldı kendiliğinden kumral oldu şimdi dipten uzayanlar açık baya inş daha da açılır ya 😀
Mom_87 kpd ben kullanıyorum ama günlük tarama için. Saçları güzel kokutuyo. Hafiften rengini de açar ama çok sürmeyin güneşte de çok kalmasın. Saçını yıpratabilir.
umaykusunannesii kpd ayy ben kullanıyorum, kızım kumraldı açık kumrala döndü. Ben sadece yazın değil kışında kullanıyorum uçları açık sarı artık 😍