EymenkartalEnderasaf Sidefer damla kullanan var mı ? Herhangi bir yan etkisi oldu mu ? Oğlum kaç gündür huysuz durmuyor acaba damladan olabilir mi ?
momsss EymenkartalEnderasaf Canım kızım 9 aylık sidefer kullanıyorum hepte onu kullandım,hiç bi yan etkisini görmedim ben
busramerve EymenkartalEnderasaf benim bebeğimde inanılmaz karın ağrısı ve gaz yaptı. Hatta daha dün bıraktım kullanmayı.15 gün ara ver dedi doktor. Durduk yerde çığlık atarak ağlıyor gece gündüz hiç uyuyamıyordu. Ama dün bıraktık gece mışıl mışıl uyudu.
Esenn13 EymenkartalEnderasaf Atak haftası olabilir diye düşündüm o yüzden sordum 😊 bende kullanıyorum henüz bi sorun görmedim valla. Belki diş olabilir.
EymenkartalEnderasaf Esenn13 aynen benimde aklıma geldi atak haftası olabilir mi acaba diye 😊 ama kaynanama anlatamıyorum kan damlasındandır diyo yok diyorum bi yan etkisi yok anlamıyor anam napimm 😦
EymenkartalEnderasaf busramerve aaa ciddi misinz yaa acaba bizede mi aynı sorun oldu, bıraksam mı bende , peki bozulmuyor mu ilaç toz eklendi ya hani ne kadar süre kullanılıyor bi bilginiz varmı
EymenkartalEnderasaf ozge3747 bebekten bebeğe değişiyor o zaman baksanıza arkadaşa karın ağrısı gaz yapmış
busramerve EymenkartalEnderasaf onu hiç bilmiyorum ama bebeğim işkence çekiyordu resmen 20 gündür. Atak sanıyordum meğer damlaymış.
EymenkartalEnderasaf busramerve bende vermicem belki bize de yaramadı 😕 inşallah damladandır başka bşy olmasında
Cesurefe Bizde acayip kabızlık ve huzursuzluk yapti anlamsiz aglamalar cigliklar.kakasini resmen kanli kanlı yapiyordu o kadar mahvetti cocugumu.doktor israrla icerigi temiz herkeze bunu öneriyorum hic sikayette gelmedi dedi ama bize yaramadi biraktik