annekralicemerve Merhaba arkadaşlar bugün Eminevime yazıldık peşinatsız aylık 30 bin ödemeli çekilişli ama en geç 32 ayda teslimat dediler, giren var mı ? Nasıl oluyor
Burkiyyy annekralicemerve hayırlı olsun bu arada 🌸 biz 2023 yılında 1 milyona 100 bin peşinat vererek girdik 50 kişilik grupta idik ismimiz 2025 Nisan ayın da çıktı ama evrak kürek işleri derken temmuz sonu ağustos başı aldık evi tabi 2023 de 1 milyona 2+1 gelirken 2025 de 1+1 alabildik oda üzerine 200 bin koyarak aldık düşünün . Ben asla tavsiye etmiyorum çok uğraştırıyorlar yani . Tabi şans işi ama ben sevmedim sistemlerini paran içerde ölüyor
Nacafa annekralicemerve istediğiniz para için taksitiniz çok düşük peşinatınız varsa verin 3 yıl sonra 3 milyon şimdinin 100 bini gibi olur boş zaman ve para kaybı yaşarsınız.
annekralicemerve Burkiyyy teşekkür ederim inşallah 🌸 biz elimizde para olursa harcarız diye düşünerek girdik aslında kredi çıkmadı birazda mecbur kaldık başka yolumuz yoktu çünkü :( sizin totelde 2 yılı mı buldu
Burkiyyy annekralicemerve evet hemen hemen iki yılı buldu . Para öldü resmen . Ever kredi ödemektense bu şekil olması doğru ama başka firmalar biraz daha erken veriyor biz araç için de girdik mesela beş ay için de çıktı araç ve hemen aldık . Ev için de %40 peşinat verince alacağınız evin değeri kadar çıkıyor
cakebabe annekralicemerve annemlere tam 1 yılda çıktı ödemeleri düşüktü önce çok kişili gruptalardı sonra yüksek ödemeye başladılar 16 kişilik gruba geçtiler çıktı hemen
annekralicemerve cakebabe ayy ne güzel.. onlarda mı peşinatsız girmişlerdi acaba ? Bizim 100 kişilik grup
cakebabe annekralicemerve yok peşinat verdiler ama hemen istemediler yanlış değilse bi 5 6 ay sonra verdiler
flowersssss annekralicemerve işte şansınıza belki 1 ayda belki 10 ayda çıkabilir hiç çıkmazsa 32 ay sonunda kesin olarak veriyolar paranızı
birannebirogull flowersssss peşinat verdiğimizde kurasız mı oluyor peki mesela araba için 1 milyon agircez 500 versek ne zaman alırız tahmini
cakebabe birannebirogull peşinatla kuranın alakası yok o sizin isteğinize bağlı kurasız da 5 ya da 8 gibi sürede teslim diyorlar ama kuralıya girip 2. ay çıkma ihtimali de var
flowersssss birannebirogull onun peşinatla alakası yok. Peşinatsız kurasızda katılabilirsiniz. Ama şöyle oluyo ödemeyi az yaparsanız parayı geç alırsınız. Mesela biz 400 bine yazıldık peşinatsız kurasız. 400 binin %40ını ödediğimiz zaman parayı alcaz. Sizde 1milyonun %40ını ne zaman ödemiş olursanız parayı o zaman alırsınız
birannebirogull flowersssss biz peşinat 500 bin bericez 1 milyon için %50 sini vermiş olucaz yani p zaman daha mı erken alırız