prp2727 Kızım 72 santim çıktı birtık ortalamanın altında dedi de doktorumuz anne baba olarak aşırı kısa değiliz orta boylularız ama benim kızım gibi olup sonradan uzayan var mı şu an boylarınız ne kadar bir yaşında olanların
sudenaz0 prp2727 boyu çok kısa değil ki bazı kişiler bebekken kısa olup sonradan çok uzuyor böyle sayılara takılıp kendinizi bunaltmayın çocuk bu uzar da kilo da alır
aslimercan prp2727 benimki de 74 kilosu boyu her ay sınırda,ama hiç takılmıyorum artık çünkü mutlu ve hareketli bi bebek.
cglr91 prp2727 oğlum 1 yaşında 81.5 cm di ama biz baya uzun boyluyuz bu arada benim boyun 180 çocukken uzun boylu değildim herkesle aynı boydaydım ilkokulda . Ergenliğe girince boy atmaya başladım . Belli olmuyor yani takılmayın çocukken kısa ve şişmandım şimdi ince uzun
prp2727 aslimercan evet öyle benimki de hareketli mutlu bir bebek ama ne bileyim yaşıtlarıyla yan yana gelince baya kısa duruyor o yüzden dikkatimi çekti biraz
nur51_ prp2727 biz anneler herşyi takıntı yaparız bende 13 aylık oluck kızım için neden yürümüyo diye aşrırı takıuorum sizin bebekler ne zm yürüdü
cglr91 nur51_ 11 aylık adım attı 13 aylık şuan yürüyor koşacak neredeyse . Kardeşimin kızı 13 ayın sonunda yürüdü her bebek farklı .
rukiye33 nur51_ benım kızımda aşırı rahatına düşkün 9 ayda enekledi 10 . Ayda destekli yürüdü 12 de tam desteksiz yürüdü . Uyumaktan dogmayı unutan bir bebekti
nur51_ rukiye33 yaa şuan destekli yürüyo ama tek elini tutup yürütünce korkuyo emekliyo yürme arkadaşıyla da gidiyo deteksiz de yürümesini bekliyorım inş
rukiye33 nur51_ hicbir destek vermedim kendisi 2 ay boyunca tutınarak veya yürüme arkadası ile gezdi sonra dogum günde birden kendi yürümeye başladı dengesi filan cok iyi suan 13 aylık hozlı hızlı yürüyor yolda parkta elimizden tutmak istemiyor
aylisinannesi 1 yaş 16 günlügüz 76 cm boyu kız bebek . Sizinkide aşırı kısa bir boy ölcüsü degil her çocuğun gelişimi çok farklı lütfen bunlara takılmayın
babyandmom_ prp2727 Tam 1 yaşında 74 cm di 15. Ayında 81 cm olmuştu. Birden boy atıyorlar doktorumuz kötü bişey demediği sürece sıkıntı etme