umos_ Kızım 3.5 aylık ne zaman dönmeye başlar? Ve özel olarak illa dönme çalışması falan sürekli yapmalı mıyım?
user2406 umos_ evet yapmalısın yaparsan erken ogrenır youtube da var egzersızlerı bebek için bakabılırısn canım ben hergun yaptım erken emekler erken yürür
simseklivekalpli umos_ 4 6 ay arası dönüyorlar. Ek bişey yapmanıza çok da gerek yok bence illaki dönecek hepsi 🙈
babyshark_ umos_ 6 ay 4 günlük şimdi dönmeye başladı hiç egzersiz vs de yaptırmadım zamanı gelince dönüyorlar
bebikomomyy umos_ o sırada 8.5 aylıkken dönen bebeğim🤭 doktorlar 9 aya kadar normal olduğunu söylüyor ama çoğunluk 6. Aya kadar dönüyor tabi. Benim bebe totosunu biraz zor kaldırıyor 😄
eses2026 Geçen ay (3 ayda) kontrolde dikkat et artık dönebilir dedi Dönmeye çalışıyor ama yarım bizimki Henüz tam dönemiyor 3 ay 20 günlük bugün henüz
love_momy 5 aylık dönmeye başladı acele ettırmedım yavruma akışına bıraktım bol bol tummy tıme yaptırmaya çalıştım
umos_ simseklivekalpli dimi ya bencede zaten erken dönmesi birazda biz anneler zararına değil mi ay düştü mü düşücek mi diye😂
kardelenmasal umos_ 3 ay 23 günlük 1-2 kere sırttan yüz üstüne döndü ama sonrasında sadece sağa sola dönüyor.😅