busraebrar_90 Ben kendimden başlayayım 27 yaşındayım ağustosta 28 olacağım 3 çocuğum var bir tanesi 4′e girecek bir tanesi ikiye girecek bir tanesi 4,5 aylık l
miraosman busraebrar_90 maşallah zor oluyor mu dışarı çıkmak falan ? Bende 29 yaşındayım 3 buçuk yaşında kızım 2 yaşında oğlum var .
busraebrar_90 miraosman elbette çok zor oluyor ama destekçim olarak eşim çok yardım ediyor onun için pek fazla zorlamıyorum diyebilirim ama yine de 3 çocukla hayatı zor geçiyor Rabbim size bağışlasın hem prensi hem prensesi ♥️
pembesever1 miraosman 2 çocuk arası 1.5 yaş nasıl oluyor süreciniz nasıldı bende çok yaş farkı düşünmüyorum 2.5 en fazla 3 olsun diyorum da 1.5 da bu aralar aklımda bir oğlum var 8.5 aylık henüz ☺️
maco_61 busraebrar_90 27 yaşındayım kızım 4 yaşında 40 günlükte oğlum var ☺️ yaa sünnet yaptırmak istiyorum bu hafta içinde su fıtogıda var göbeginde ağlamakdan çıktı varmı yaptıran tecrübelerinizi yazın çok evhamlıyım yaaa
sancarmom maco_61 Merhaba bizde 40 günlüktü yaptırdığımızda 1 haftada iyileşti erken yaptırmak çok iyi 🙏🏻
busraebrar_90 maco_61 Rabbim bağışlasın inşallah ♥️ bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum da bilmiyorum ya kıyamıyorum herhalde 😁
rumeysa_shbs maco_61 ben oğlumu 21 günlükken sünnet ettirdim çok rahat 3 günde bişeyi kalmıyor ve daha kolay şuan bilmiyor sonuçta