damlaaa_1 Bebeğim emmeyi iyice bıraktı biberondan istiyor memeyi görünce ağlıyor sağım yaparak veriyorum sütüm azalır mı
uykusuzmom_ damlaaa_1 Arkadaşım aylardır sağımla besliyor hiç öyle bir şey duymadım. Özellikle gece sağımına özen gösteriyor. Kişiden kişiye de değişir mi bilemiyorum açıkçası üstte kalsın 👆🏻
senerse damlaaa_1 bebeğim on aylık başta emme sağma gitti kısa bir müddet sonra hep sağdım halen sağıyorum süt bitmiyor ama azalıyor çünkü sağım sayısını da azalttım onun etkisi de var çok yorucu bir süreç oluyor bide artık az çok kurtardı kendini o yüzden kafaya takmıyorum yani süt bitmez bence az da olsa gelir sağdıkça
mavikelebek__ damlaaa_1 bebeğimi 11 aydır sagimla besliyorum sadece anne sutu verdim düzenli sağımda azalmıyor özellikle gece sagim önemli. Doktorum bile memeye geri döndürmen lazım sutun azalır sagim kötü etkiler demesine rağmen sutumde bi azalma olmayıp arttı
yagmurum12 damlaaa_1 aslaa.. Düzenli sağımla bilakis çoğalır.. Ben 16 aydır sağarak besliyorum.. Düzenli sağınca iki katına çıktı sütüm
patlakprezervatif damlaaa_1 sağımla beslediğim zamanlar oldu. Hatta sağımla sütümü artırdığım zamanlarım da oldu. Sütte olay arz talep meselesi eğer sağımı azaltmazsanız sütünüz azalmaz.
glsmyldrm Düzenli sağımla bitmez. 3 saate bir sağım yapıyordum. Sabah ilk sağımda ve akşam son sağımda power pump yöntemi uyguladım.
damlaaa_1 @patlakprezervatif günde 8 kere falan sağım yapıyorum ama çoğu kişi diyor ki emmeyle bir olmaz
patlakprezervatif damlaaa_1 onun söylemelerinin nedeni makinenin çekim gücü ile emme kuvvetinin bir olmamasına bağlıyorum. Ama bu demek değil ki sağım yapıyorsunuz diye sütünüz azalır.
patuli damlaaa_1 evet emmeyle bir değil, çünkü bebeğin çekimiyle makinenin çekimi farklı üstelik bebeğin salyası uyarım yapıyor beyine daha çok süt oluşumu oluyo
3kedili2bebekli damlaaa_1 gece sağım yapmalısınız yoksa sütünüz azalır sürekli değil düzenli sağım gerekiyor 3 saatte bir hiç aksatmadan sagarsaniz sütünüz hiç etkilenmez azalmaz bitmez
hemshireanne damlaaa_1 gece dahil 3 saatte bir sağım yaparsanız bitmez. Ama gece sağmazsanız azalır yavaş yavaş zamanla
arzu38arzu damlaaa_1 gece sağım yapın. Gece emzirmek ve sağım yapmak sütü cok artırır özellikle gece 2-5 arası prolaktin seviyesi en yüksektir
3kedili2bebekli damlaaa_1 biliyorum ama malesef kısa da olsa sağım yapmalısınız gece süt üretimi daha çok oluyor çünkü
fkrts damlaaa_1 bende sağımla besliyorm bebeklerim 3 ay 10 günlükler emmiyorlar özellikle gece sütü daha faydalı diye 3 saatte 40 dakika sağm yapıyorm gün içinde saatler sarkıyor ama gece aksatmıyrm
damlaaa_1 @patlakprezervatif azalır diye korkuyorum canım inşallah azalmaz çünkü tamamen memeyi bıraktı
patlakprezervatif damlaaa_1 yıpratmayın kendinizi. Dürüst olayım üç kere meme reddini yenmiş biri olarak söylüyorum. O kadar çok uğraştım ki anlatamam. Eğer olurda olmazsa olmaması gerekiyordur. Mama var aç kalmaz. Sizin içinizde büyüdü emmiyor diye bağınız kopmaz. Çabanıza sağlık ♥️
happykids_pera patlakprezervatif merhaba nasıl yendiniz ? Kaç gün sürdü ? Benim adım ay oldu biberon yok emzik yok hala yenemedim uykulu anlarda emziriyorum
patlakprezervatif damlaaa_1 hafif doyurdum verdim memeyi, uykulu halini denedim, farklı pozisyonlarda emzirdim. Ve emzirmeden hafif sağım yaptım ki ağzına alınca süt gelmezse bırakmasın diye böyle böyle uğraşa uğraşa yendim