Gerçekten bu tuvalet eğitimi konusu kızımda beni en çok yoran şey oldu 26 aylık tuvalet eğitimini aldı ilk başlarda çok güzeldi çiş kaçırma durumu oluyordu ama hiç kaka sorunumuz olmadı hep klozete yaptı ama bi süre sonra kaçırmalar başladı söylememler başladı neyse sorun etmedim gece gündüz beraber gittik gündüzü halletmeye çalıştık bi şekilde 7-8 ay boyunca gece bezlemedim her gece sayısız çarşaf değiştirdim artık 3 yaşını geçtiğinde hâlâ devam edince artık yorulup gece bezledim bir sabah bile bezi kuru kalkamdı hep bezine kaçırdı şimdi tekrar deneyeyim dedim 4 yaşına girdi 10 gündür her 3-4 saattw bir çişe kaldırmama rağmen mutlaka yatağa bi kere kaçırıyor ve asla kalkıp çişim geliyor demiyor bir kere olsun bir gece duymadım bunu ağzından çok aktif güzel konuşan aklı başında bir kız ama niye böyle yapıyor bilmiyorum hâlâ gündüzleri altına kaçırmaları oluyor az önce tuvalete gidelim dedim tamam dedi altı kupkuruydu tuvalete gidene kadar çamaşırını yine ıslatmıştı ve hani öyle çok sıkışık falan değildi uyku öncesi tuvalete götürmekti