melek2742 Ağustos ayında bir tatile çıkalım diyoruz Muğla tarafı falan 70-80 binden başlıyor şaka gibi 2 kişiyiz bir de insan çocuklarını götürmek etmek istese Allah bilir ne kadar tutacak sanki otelin tapusunu alıyoruz gibi fiyat veriyorlar😅
cokbilmismom melek2742 erken rezervasyonum önemi🙈 şubat ayinda antalyada ultra hersey dahil otele 34 bin TL’ye gittik mükemmeldi 😍😍
kubraa0606 melek2742 antalya muğla tatili bana çok saçma geliyor ya onun yerine mis gibi yurtdışı tatili yaparım yeni yerler görürüm
melek2742 Gokturkmom bi geçen sene 32 bin temmuzda 3 gece için gitmiştik ama bu sene daha mı arttı anlamıyorum 3-4 günlük içinde 70-80 bin ne biliyim aşırı gibi geliyor
melek2742 Kuzucukumsu valla şaka gibi bir de öyle aşırı lüks otellerde değil çok kararsız kaldım bende bu kadar para vereceğime Eylül de hiç görmediğim Karadeniz turu yapsam diye düşünüyorum bir an😅
melek2742 Gokturkmom valla insan istiyor cidden 😅 peki kuşadasında hangi otellere bakıyorsunuz ben bir iki tane baktımda denizi güzel mi bilmiyorum oraları pek
Gokturkmom melek2742 Bende hiç gitmedim o taraflara 🙈 inşallah güzeldir bilemiyorum eşim bakıyordu en son 2-3 oteli beğenmiştik ama isim olarak sorayım
melek2742 cokbilmismom bizim işte izinler sıkıntı olduğu için istediğimiz ayda çıkamıyoruz o yüzden son ana kalıyor 😅
Tatlican kubraa0606 Bende yurt dışı hayatta sevmem. Bedava yurtdışı tatil bileti verilse kesin kardeşime hediye ederim🤣🤣
yavruaslanlar kubraa0606 cnm niye çok güzel bayramda gittim ben sarıgermeye vs cok güzel geçti heryerin yeri gerçekten cok ayrı
Ozooo melek2742 bizde Salı gidiyoruz Alanya 24 bine beş yıldızlı otel daha önceden gitmiştim memnun kalmıştım
Tambirmom melek2742 ne ucuz ki oteller ucuz olsun🥲 imkan olsa erken rezervasyonla uyguna geliyor da o da herkese uymuyor