Dejajavu Boynu ve diz arkası aşırı derecede kötü kokuyor 2 aylık bebeğim . Ne önerirsiniz çürük gibi kokuyor . Mama ile besleniyor ve mama aşırı kilo aldırıyor ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️ gün geçtikçe başka başka yerleri pişik oluyor
ZeydsMom Dejajavu küçük daha ayakların falan tam açmıyor haraketsiz ondan oluyor . Pisik kremi surun hep temizledice
oglusannesii Dejajavu hametan mavi kutu olanı kullanıyorum oğlum kilolu hiç pişik olmadı boynu diz arkası
hilalerkann Dejajavu kızımın boynunda geçmeyen bir Pişik vardı ne bepanthon ne hametan fayda etti. Trivazol kremi ilk sürüşümde fayda etti
Dejajavu eses2026 hametan sürüyordum hastanede yoğun bakımda poposu için veriyorlardı bize bende boynuna sürüyordum çok faydasını göremedim dediğinizi deneyeceğim
eses2026 Dejajavu Hastanede bepanten verdiler Doktora da sordum Sebamed ve bepantol güzel dedi Sizde sorun dilerseniz doktorunuza
gul_y Dejajavu benim bebeğimin de boynu çok pişik oluyo ne yaptıysam geçmiyo artık sürekli kuru tutmaya çalışıyorum sürekli havalandırıyorum geçiyo tekrar oluyo ne sürdüysem fayda etmedi