hepbahar123 Kızlar alerji bölümüne gittik kan verdik bu değercçok yüksek . Bilgisixolan var mi ne demek oluyor
1cocukannesi_1 hepbahar123 alerji olup olmadığını söylüyor bu değer ama son 15 gün içinde hasta olduysa ilaç kullandıysa falan da yükselir diğer sonuçları normal sadece bu değer yüksekse genelde bişey ifade etmiyor
nuroner hepbahar123 tek başına hiçbir anlamı yok .spesifik ürün bazında olan değerler önemli. Farklı durumlarda da yükselebiliyor bu değer
hepbahar123 gizemarilina anaokulunda sürekli hasta oluyor sürekli doktora gidiyoruz sonra alerji olur belki diye çevreden baskilaninca götürdük cnm
hepbahar123 gizemarilina başka teste gerek görmedi ama kan aldi yine baktiklarinda değer normal.yaziuor
_kediannesi Bizim de yüksek çıkmıştı 200 e yakın , doktor bu değerin hiçbir önemi yok demişti. Herhangi bi alerji belirtisi var mı Bebişin 🌸
hepbahar123 _kediannesi çok hastalaniyo anaokulunca cnm ondan sebep haricinde döküntü vs olmadi onda . Aa önemli degil mi o değer
_kediannesi Bu değer yakın zamanda hastalık atlatmışsa da yüksek çıkarmış , doktor bana da bu değer önemli değil dedi direkt ama siz yine de kendi doktorunuza sorun 🌸
hepbahar123 1cocukannesi_1 evet cnm antibiyotik kullanmisti ve o gün de hastaydi yine doktora aynı gün gösterdik antibiyotik verdi
1cocukannesi_1 hepbahar123 o yüzden yüksek çıkmıştır bu değer vücudun bişeye tepki gösterdiğini gösteriyor bağışıklık değeri gibi düşünebilirsiniz yani vücutta bi hastalık virüs vs karşı bağışıklık yükseliyor ama tek başına hiç bir anlam ifade etmez diğer sonuçları güzelse muhtemelen bi sorun yoktur geçmiş olsun
hepbahar123 1cocukannesi_1 okulda sürekli hasta gelmesi ama çok yordu bizi mahvolduk ya sürekli antibiyotik verdiler aylardir bağısıklığı galiba çok düştü siz neler veriyorsunuz çocuğunuza
1cocukannesi_1 hepbahar123 benim kızım daha küçük 18 aylık okul gibi kalabalık ortamlara girmiyor ama kefir yoğurt gibi şeyler veriyorum sürekli doktora danışarak takviye kullanabilirsiniz