talhamamy Kızlar benım oğlum 21,5 aylık kilolu bi çocuk değil ama iştahlı günde 6-7 öğün yapıyor yani ara öğünlerle tabi ağzı boş kalmıyor hep yemek istiyor bazen ne pişireceğimi şaşırıyorum ona ara öğünler de meyve kuruyemiş kraker veriyorum farklı ne vereblirm atıştırmalık?
talhamamy talhamamy abur cubur vermek istemiyorum ama onu da seviyor mümkün olduğunca eve almıyorum markette sınır koyuyorum aldırmıyorum pek bişeyde seçmez yemek sebze et her şeyi yiyo
mrscakir talhamamy muffin, meyveli yada hurmalı toplar, peynirli yada sebzeli scone, yulafla yada yoğurtla hazırlanmış karışımlar. Eğer seviyorsa ben bazen havuç, kabak, brokoli, patates buharda haşlayıp yanına baharatlı yoğurt koyuyorum bandırıp yiyor ☺️
Pamukhanim_ talhamamy doğa da öyle ağzı hiç boş durmuyor meyveli yoğurt, puding, muffin, hurma, mozaik topları gibi yulaf topları yapıyorum muzlu ( muzu normal yemediği için ) kuru meyve, poğaça, tahin pekmez yapıyoruz çikolata gibi normalde kahvaltı da yemiyor
Pamukhanim_ talhamamy evet canım 3 aydır maşallah iyi emzirmeyi bitirince düzeldi kahvaltı hariç onu bir türlü çözemedim Sadece