hghg Kızlar doğum sonrası vajinanız ne zaman eski haline tamamen döndü ? Yada eski halinden farklı mı oldu ?
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hghg doğumdan 3 ay sonra ilk ilişki olmuştu. Ama çok yandığı için yarıda bırakmak zorunda kalmıştık. 5. Aydan sonra alıştı ama şimdi 18 ay geçti doğumun üstünden hiçbir sorun yok
love_momy Şu an dinlenmeye aldım eşimi de kendıme yaklastırmıyorum normale dönene kadar iyileşene kadar hazır hissedene kadar ben yaklaşmam ona da yaklaşma dedim şu an 5. Ay daha duzeldı toparladı kendını ama daha zamanı var bana göre
hghg love_momy eşim yurtdışında olduğu için zaten istesek de olmaz ama yanımda olsa bende hazır hissedemiyorum kendimi 3 ay oldu benimde bide ya genişlediyse diye endişeliyim
smyrblc hghg 15. Aydayım eski haline dönüyor merak etme bende senin gibi düşünüyodum kegel hareketleri yap sık sık düzeliyor 🎀💐💅🏼
hghg smyrblc 3. Aydayım ama ilk zamanlara göre daha iyi gibi sanki 2. Ayda falan eğilip kalkınca hava girip çıkıyor gibi hissediyordum ben ama şuan pek yok gibi o his
Retzja Eski haline dönüyor tabii ki, vajina esneyen bir organ. Doğum esnasında da sadece esniyor. 3 ay sonra tamamen eski haline döndü. Oğlum 25 aylık şuan ve tamamen eski halinde 😆